La revolució tecnològica arriba a les sales de fitness del Claror Cartagena, Claror Marítim i L’Esportiu de Llinars

A través de la nova APP Claror by eGym i la instal·lació de la tecnologia Fitness Hub a la sala de fitness, viu una experiència d’entrenament totalment connectada i digital
APP Claror by eGym

Gaudeix de la millora tecnològica que hem implementat a les sales de Fitness del Claror Cartagena, Claror Marítim i L’Esportiu de Llinars.

Amb la nova APP Claror by eGym podràs fer un seguiment exhaustiu del teu entrenament així com de la teva evolució segons l’objectiu que t’hagis marcat.

✓ Entrenaments personalitzats i un extra de motivació

✓ Mesurar el teu progrés i aconseguir el nivell d’activitat que desitges

✓ Estigues al dia de totes les novetats de Claror

✓ Apunta’t als reptes i aconsegueix fantàstics premis

✓ Promocions exclusives només per tu!

✓ Connectat amb altres APPs de salut

✓ Fes del teu entrenament una experiència 360

Així mateix, a través de l’APP podràs fer un seguiment molt detallat del teu estat físic a través de l’apartat BioAge, un indicador especialment desenvolupat per eGym per poder fer una comparativa evolutiva del teu estat físic.

Fitness Hub eGym, optimitza el teu entrenament

El Fitness Hub que trobaràs a les sales de fitness del Claror CartagenaClaror Marítim i L’Esportiu de Llinars, junt amb els circuits d’entrenament eGym, es un dispositiu d’última tecnologia per donar als abonats una avaluació exhaustiva de les seves dades biomèdiques. Amb aquesta informació, que es transmet directament a l’APP, s’optimitza l’entrenament de l’usuari, permetent un major nivell de motivació i de consecució dels objectius esportius.

La nova APP Claror by eGym i el Fitness Hub creen un ecosistema digital de comunicació on l’abonat podrà fer un seguiment molt més detallat del seu entrenament, mentre que centralitza totes les seves dades de salut i esportives a través d’una sola plataforma.

Com em descarrego l’APP Claror by eGym?

Tant si fa temps que ets abonat/da com si ets un nou usuari del club pots descarregar-te l’APP a través dels enllaços:

Una vegada descarregada, què he de fer?

Si ets un nou abonat, quan et donis d’alta al club et reservaran una sessió de benvinguda amb un tècnic, aquest és el moment idoni per configurar totes les dades de l’APP amb els teus objectius esportius.

En aquesta sessió et farem un qüestionari de salut, farem les mesures a través del Fitness Hub per determinar el teu estat físic actual, t’assignarem el programa d’entrenament que més s’adeqüi al teu objectiu i carregarem tota la informació a través de l’APP.

Sempre tindràs disponible el teu entrenament i tots els teus avanços a través de l’APP.

Si ja ets abonat, no dubtis en preguntar al tècnic de sala perquè t’ajudi a configurar l’APP amb totes les teves dades de rendiment, igualment, recorda que pots programar la teva sessió de benvinguda completa.

A més, també podràs connectar les dades de l’APP amb els teus entrenaments als circuits de màquines intel·ligents de eGym. L’entrenament a través de eGym es personalitza a partir de 6 programes i segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació. Per als diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el nombre de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.

Tot connectat perquè el teu entrenament sigui una experiència física però amb un seguiment total de forma digital.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.