La sala d’spinning del Claror Sardenya es renova amb les millors bicicletes Stages Cycling

Tanquem la sala d'spinning els dies 27, 28 i 29 setembre per instal·lar les noves bicicletes
NOTIWEB_MASTER (1)

Els amants del spinning podreu gaudir d’una experiència encara millor amb la introducció de les noves i avançades bicicletes Stages Cycling al Claror Sardenya.

 

Les bicicletes Stages Cycling són conegudes arreu del món per la seva qualitat i rendiment excepcionals. Aquestes noves incorporacions a la nostra sala de spinning elevaran l’experiència de les classes d’spinning del club.

 

Aquí teniu alguns dels beneficis de les noves bicis:

  1. Tecnologia d’avantguarda: Les bicicletes Stages Cycling estan equipades amb tecnologia de darrera generació que permet un seguiment precís de la distància, la velocitat, la resistència i les calories cremades.
  2. Comoditat i ergonomia: Les bicicletes Stages Cycling estan dissenyades pensant en la teva comoditat. Els seients i manillars ajustables permeten una posició còmoda, la qual cosa minimitza el risc de lesions i garanteix una experiència sense igual.
  3. Major durabilitat: Aquestes bicicletes estan construïdes per a durar. La seva resistència i durabilitat garanteixen que puguis gaudir-ne durant molt de temps.
  4. Varietat de programes: Les noves bicicletes Stages Cycling ofereixen una àmplia varietat de programes d’entrenament que s’adapten a tots els nivells de condició física.

 

Amb l’arribada de les bicicletes Stages Cycling, el Claror Sardenya reafirma el seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència en el servei. Estem segurs que aquesta renovació a la nostra sala de spinning millorarà la vostra experiència i us motivarà a assolir els objectius de fitness de manera més efectiva.

Incorporem Aplifit al Claror Sardenya

Monitoritza els teus entrenaments d’Spinning amb Aplifit Play, un nou sistema virtual que t’ajudarà a registrar totes les classes i mesurar la teva evolució.

Amb aquest sistema et motivaràs i podràs registrar dades rellevants com:

  • Freqüència cardíaca
  • Watts
  • Revolucions per minut
  • Calories

Configura l’APP Aplifit al teu telèfon i comença una nova experiència a la sala d’spinning del Claror Sardenya.

Instruccions per començar a gaudir d’aplifit >