Llinarsport signa un nou contracte amb l’Ajuntament de Vic per gestionar el CEM Patí Vic

La primera fase d’obertura dels espais esportius inclou una piscina coberta, una piscina descoberta, tres pistes de pàdel, tres pistes de tennis, una pista de vòlei platja i espais complementaris.
3

Llinarsport ha signat un nou contracte de prestació de serveis amb l’Ajuntament de Vic per gestionar la primera fase dels espais esportius del CEM Patí Vic. Aquest acord és fruit de la proposta guanyadora de Llinarsport en el recent concurs públic.

 

Durant els dos anys vinents, Llinarsport s’encarregarà de coordinar els serveis lúdic esportius al CEM Patí Vic. Entre aquests serveis s’inclouen l’atenció al públic, socorrisme en espais aquàtics, manteniment, neteja i jardineria. Per dur a terme aquestes tasques, l’empresa disposarà d’un equip de 15 treballadors i treballadores qualificats.

 

La primera fase d’obertura dels espais esportius inclourà una piscina coberta, una piscina descoberta, tres pistes de pàdel, tres pistes de tennis, una pista de vòlei platja, a més d’espais complementaris. Aquests espais estan disponibles des del dissabte 22 de juny.

 

 

El nou contracte no només representa una oportunitat per a Llinarsport d’expandir el seu àmbit de gestió, sinó que també reforça el seu compromís amb la promoció de l’esport i el benestar a la comunitat de Vic.

 

“Estem segurs que farem una excel·lent feina i que l’Ajuntament de Vic se sentirà orgullós de tenir-nos com a col·laboradors,” afirma Carlos Cano, director adjunt d’Operacions de Fundació Claror.

 

L’obertura del CEM Patí Vic marca una fita important en la millora de les infraestructures esportives locals, proporcionant als ciutadans de Vic instal·lacions modernes i ben gestionades per a la pràctica esportiva.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.