Nou conveni de col·laboració amb la Sala Versus Glòries

Gràcies al nou acord de col·laboració entre els Clubs Claror i la Sala Versus Glòries podreu gaudir d'un 30% de descompte
1noti

Per a cada estrena sortejarem 2 entrades dobles entre tots els abonats i abonades dels clubs

Si sou abonats/des dels nostres clubs i us agrada el teatre, esteu de sort! Gràcies al nou acord de col·laboració entre els Clubs Claror i la Sala Versus Glòries podreu gaudir d’un 30% de descompte en la compra d’entrades generals a taquilla per a totes les obres de la sala.

A més, per a cada estrena sortejarem 2 entrades dobles entre tots els abonats i abonades dels clubs. Atents/es a les nostres xarxes socials 😉

Podeu consultar aquí tota la programació >

La sala Versus Glòries

La nova Sala Versus Glòries es va inaugurar el maig de 2018 i és gestionada per APUNTA TEATRE SCCL, productora teatral amb més de quinze anys d’experiència treballant dins l’àmbit de les arts escèniques.

Es tracta d’un espai de proximitat i qualitat on, tant el públic com companyies, poden sentir-se com a casa. La principal característica d’aquest teatre de 92 localitats és la seva disposició a dues bandes amb l’escenari central a peu de butaques, oferint a l’espectador una experiència de proximitat diferent.