Millorem l’atenció als abonats/des i posem en marxa la nova oficina electrònica Claror

Hem renovat l'Espai Client per oferir-te un millor accés a les gestions que podràs fer a partir d'ara tant des de l'ordinador com des del teu telèfon mòbil o tablet.
7

Dins del projecte de millora de l’experiència Claror, fem un nou pas i posem en marxa la nova Oficina Electrònica Claror.

 

Hem renovat l’Espai Client per oferir-te un millor accés a les gestions que podràs fer a partir d’ara tant des de l’ordinador com des del teu telèfon mòbil o tablet.

 

Només has d’accedir a l’Espai Client de la web i descobreix tot el que pots fer.

 

Tot Claror a 1 click

La nova plataforma en línia està dissenyada per oferir als abonats i nous clients una experiència més còmoda i eficient en la gestió de les seves quotes i serveis dins dels clubs.

Què podràs fer a través de l’espai client i l’Oficina Electrònica?

Si encara no has experimentat la comoditat de la nova oficina electrònica de Clubs Claror, t’animem a explorar-la i aprofitar al màxim les seves funcionalitats com:

 • Inscripció als Cursets
 • Accés amb QR als clubs
 • Inscripció a Esdeveniments
 • Reserva d’activitats dirigides
 • Reserva de Pistes de Tennis i Pàdel
 • Revisió de dades personals
 • Consulta de moviments econòmics
 • Canvi de dades bancàries
 • Pagaments de rebuts

 

Així, una de les característiques més destacades de la nova oficina electrònica de Clubs Claror és la possibilitat d’inscriure’s en cursos i activitats de manera ràpida i senzilla. Ara, tots els membres de la família poden explorar i seleccionar entre una àmplia varietat d’opcions de condicionament físic i reservar la vostra plaça en línia a les activitats de pagament, eliminant la necessitat d’esperes a les instal·lacions.

 

Accedeix al club amb el teu smartphone

Un dels aspectes més innovadors d’aquesta plataforma és la implementació d’un sistema d’accés al club mitjançant codis QR personalitzats. Això significa que els socis poden entrar a les instal·lacions de manera ràpida i segura simplement escanejant el seu codi des del seu dispositiu mòbil, agilitzant el procés d’entrada.

 

En resum, la nova oficina electrònica de Clubs Claror representa un gran avanç en la comoditat i l’eficiència per als seus membres. Amb inscripcions més fàcils, canvis més àgils, reserves de pistes sense complicacions i un accés ràpid amb codis QR, els Clubs Claror continuen oferint un servei de qualitat i es mantenen a l’avantguarda de la indústria del fitness i el benestar.

MILLOREM L’ATENCIÓ A L’ABONAT/DA

Per tal d’oferir-vos una experiència més completa, aquesta nova temporada que comença a Claror, posem en marxa en paral·lel diferents canals de contacte des dels que podeu resoldre els vostres dubtes i facilitar-vos un munt de gestions.

Portal d’ajuda d’Atenció al Client

Tens algun dubte sobre els Clubs Claror? Primer de tot et convidem a consultar el nostre espai d’ajuda amb Preguntes Freqüents des d’on podràs resoldre els dubtes sobre informació dels nostres clubs.

 

Xatbot

Teniu a la vostra disposició un botó de xat virtual permanent a la web des del que podeu accedir a diferents preguntes freqüents de la web. L’assistent virtual us guiarà en la navegació per tal que trobeu resposta a moltes de les qüestions que tingueu en referència als nostres clubs.

Nou horari telefònic

Si necessites fer una gestió que no es pot dur a terme des de l’Oficina Electrònica, que estrenarem en els dies vinents, podràs posar-te en contracte amb el nostre equip d’Atenció al Client.

A partir del dilluns 16 d’octubre:

 

Horari d’atenció telefònica de dilluns a dijous de 9h a 19h i divendres de 9h a 15h:
 • Claror Can Caralleu: 93 203 78 74
 • Claror Cartagena: 93 435 05 66
 • Claror Marítim: 93 224 04 40
 • Claror Sardenya: 93 476 13 90
 • L’Esportiu de Llinars: 93 841 15 90

 

Aquest nou enfocament reafirma el nostre compromís a oferir un tracte proper, personalitzat i eficient a tots els nostres abonats i abonades. Descobriu com els Clubs Claror estem redefinint l’atenció al client per elevar la vostra experiència al següent nivell!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.