Noves sessions de Bootcamp by Claror

Una experiència d'entrenament que voldràs repetir
bootcamp-noti
Del 14 al 27 de novembre estrenem noves sessions de Bootcamp by Claror

Vine a viure una experiència única en una la sala especialment dissenyada per a cremar calories i tonificar el cos amb un entrenament HIIT d’alta intensitat intervàl·lic en 3 estacions de treball.

Una experiència d’entrenament única

El Bootcamp by Claror són entrenaments de 50′ d’alta intensitat que utilitza 3 estacions de treball: cinta de córrer, el banc multifuncional i el sac de boxa. Es combinen en diferents intervals de temps per treballar totes capacitats físiques (potencia aeròbica, capacitat aeròbica, resistència, força explosiva, etc…).

Vine a les sessions que hem planejat del 14 al 27 de novembre i podràs gaudir de diferents premis

bootcamp by claror

Provar el nou Bootcamp by Claror té premi

  • Guanya 3 mesos gratis: Només per venir a les noves sessions entres al sorteig de 3 mesos de franc.
  • Guanya uns guants Bootcamp: Comparteix una imatge amb #BootcampClaror a Instagram, etiqueta a @clubsclaror i entraràs en el sorteig d’uns guants.
  • Guanya una samarreta exclusiva: Si participes a les sessions especials t’enduràs una samarreta de regal.

Oberta a tots els abonats/des

Aquestes noves sessions són per tots els abonats i abonades de tots els clubs Claror i L’Esportiu de Llinars. El Bootcamp és una de les activitats especialment dissenyades per Claror a les que hi poden accedir tots els usuaris dels clubs.

Si és el teu primer dia hauràs de venir 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir al màxim de l’activitat.

Què he de portar?

En el cas del Bootcamp by Claror és necessari portar, a més del que necessites per la pràctica esportiva, també guantilles pròpies i és recomanable guants de boxa.

El Bootcamp by Claror és un repte que et convida a passar-ho bé a la vegada que aconsegueixes els teus objectius. T’hi apuntes?