Període de renovacions de cursets 24-25: dates importants

Si ets cursetista Claror aquesta informació és per tu!
NOTIWEB (2)

Com cada any, el mes de maig iniciem el període de renovacions i inscripcions a les activitats de pagament dels Clubs Claror per la temporada 2024-2025.Tant si ets cursetista actualment com si vols apuntar-te a un nou curs la temporada vinent aquí et deixem un resum dels torns o dates importants a tenir en compte.

Torn cursetistes

Del 13 al 17 de maig: enviem renovacions automàtiques a cursetistes actuals amb la renovació del vostre curset.Fins al 17 de maig: ens podeu comunicar les baixes del vostre curset per la temporada vinent 24/25, a les següents adreces de correu electrònic:

Del 27 al 31 de maig: obrim torn perquè els cursetistes actuals pugueu fer un canvi de curset, us enviarem un mail i el canvi l’haureu d’informar a través d’aquests mails:

Torn abonats

Del 6 a les 9h al 12 de juny: obrim el torn preferent d’inscripció per abonats. Us podreu inscriure a través de l’Espai Client del vostre club.

Torn obert a tothom

A partir del 17 de juny a les 9h: obrim les inscripcions a qualsevol persona a través de l’Espai Client.

 

L’oferta d’horaris de les activitats de temporada 2024-2025 estarà disponible a les fitxes de la web a partir del 17 de maig.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.