Preparem els nostres tècnics i entrenadors per potenciar la teva força

Més de 60 professionals dels Clubs Claror, L'Esportiu de Llinars i el 22 Fitness Club, han participat en la formació especialitzada: Recursos per treballar la força
NOTIWEB_MASTER (5)

Els Clubs Claror estem compromesos a oferir-te la millor experiència de fitness possible. És per això que durant el dijous 21 de setembre i divendres 22 de setembre, més de 60 dels nostres tècnics i tècniques de sala de fitness i entrenadors i entrenadores personals dels Clubs Claror, L’Esportiu de Llinars i el 22 Fitness Club, han participat en la formació especialitzada: Recursos per treballar la força.

 

El nostre formador, Marc Solà, ha liderat aquesta capacitació amb un objectiu clar: proporcionar als nostres tècnics de sala de fitness les eines necessàries per dur a terme la seva feina d’acord amb les últimes tendències en fitness i la nova reestructuració de les nostres instal·lacions.

 

A Claror, el teu benestar és la nostra prioritat, i aquesta formació és un pas més en el nostre compromís d’oferir-te un entrenament de qualitat adaptat a les últimes tendències. Volem que et sentis segur i motivat cada vegada que entris a les nostres sales de Fitness.

 

Quan visitis un dels Clubs Claror, pots confiar que els nostres tècnics de sala de fitness estan totalment preparats i disposats a ajudar-te a assolir les teves metes de força i condició física. ¡El teu èxit és el nostre èxit!

 

La millor preparació en força

Als Clubs Claror, atenem una gran diversitat de persones, i és essencial que els nostres tècnics puguin adaptar els seus coneixements per satisfer les necessitats dels usuaris que busqueu una aproximació més general al condicionament físic.

 

A més a més, amb aquesta formació els tècnics i entrenadors de Claror disposen d’una base sòlida sobre l’aparell locomotor, patrons de moviment i tipus d’entrenaments. Això els dona les eines necessàries per crear programes d’entrenament i recomanacions de treball que s’ajustin a les necessitats individuals de cadascú.

 

En resum, la formació ha tingut com a objectiu principal donar coneixements més amplis als nostres tècnics de fitness perquè puguin oferir una aproximació més centrada en el client, adaptant els seus coneixements per satisfer les necessitats del públic divers que freqüenta les sales de fitness.