Recorda! Si no pots assistir a una classe anul·la la teva reserva

És molt important anul·lar la teva reserva si no pots venir, perquè les persones interessades a fer una classe no quedin sense plaça.
49

Fa unes setmanes que hem posat en marxa el nou sistema de validació per accedir a les classes dirigides als Clubs Claror.

 

A través del nou sistema de validació d’accés a les activitats dirigides podem detectar si no has validat la teva assistència ni has anul·lat la teva reserva.

 

Quan no puguis assistir a una activitat, és una mesura de compromís per a tothom, que anul·lis la reserva, per així alliberar una plaça pels inscrits en llista d’espera. Recorda que pots anul·lar la teva reserva fins 30 minuts abans de l’inici de la classe.

 

És molt important complir amb aquesta normativa perquè les persones interessades a fer una classe no quedin sense plaça. El no compliment d’aquesta mesura podrà suposar en un futur restriccions en la teva reserva d’activitats.

 

Per això et convidem que si no pots venir a una classe, l’anul·lis i puguem gaudir tots i totes del bon funcionament d’accés i reserva de places.

NOU SISTEMA DE VALIDACIÓ A LES SALES D’ACTIVITATS

Trobaràs instal·lat a les entrades de les sales d’activitats un dispositiu lumínic pel qual hauràs de passar la polsera de proximitat. Tens més informació a la pàgina d’instruccions >

QUÈ VOLEN DIR ELS COLORS?

ABANS DE PASSAR LA POLSERA

Fins 10 minuts abans de l’inici de l’activitat encara no et pots validar:
TARONJA

Des de 10 minuts abans de l’inici activitat ja et pots validar amb reserva prèvia:
BLAU ESTÀTIC

Quan queden 5 minuts per validar amb reserva prèvia:
BLAU INTERMITENT

5 minuts de cortesia* després de l’inici de l’activitat (si queden places lliures, pots validar encara que no hagis reservat):
BLANC INTERMITENT

*En els 5 minuts de cortesia, les places lliures s’alliberen i si tenies reserva la perds. Per tant, si hi ha places lliures pots validar directament.

UN COP PASSES LA POLSERA

Si la validació és correcte, has fet la reserva i valides fins 10 minuts abans de l’inici de l’activitat:
VERD

Si la validació no és correcte, no has fet reserva o valides 10 minuts abans de l’inici de l’activitat:
VERMELL

Si el color és vermell no podràs accedir a la classe. Hauràs d’esperar 5 minuts i si queda una plaça lliure passar la polsera de nou per saber si hi pots accedir.