Som força: vine a estrenar la nova sala de fitness del Claror Sardenya

Inaugurem la nova sala de Fitness amb més força que mai
Diseño sin título (10)

Vine a gaudir de la nova sala de Fitness del Claror Sardenya on viuràs una experiència d’entrenament més completa, eficient i divertida.

 

Seguint les últimes tendències del mercat del fitness i les peticions dels usuaris que feu ús de la instal·lació, hem adequat els espais perquè pugueu entrenar la força sigui quina sigui la vostra edat o condició física.

 

Els últims estudis científics demostren que la força és la qualitat física bàsica més important a treballar en qualsevol etapa de la vida.

 

Amb una ferma aposta per la força electrònica, el treball de força amb politges i el treball amb pesos lliures i màquines de palanca, hem creat diferents ambients de treball perquè tothom gaudeixi del seu espai dins de la sala.

 

Entrena amb tot l’equipament necessari per treballar cada grup muscular. Així mateix, hem ampliat la zona de pes lliure, seguint la tendència actual, i hem dotat de material d’alta qualitat tots els espais perquè puguis dur a terme qualsevol exercici.

 

🏋️‍♂️ Cada dijous de 18h a 21h vine a gaudir de la sala de fitness amb un DJ en directe! Entrena amb ritme i gaudeix de l’ambient festiu 🎵

Arriben les bicicletes Stages Cycling al Claror Sardenya

Bones notícies pels amants de l’spinning! Ja podeu gaudir d’una experiència encara millor amb les noves i avançades bicicletes Stages Cycling al Claror Sardenya.

 

Les bicicletes Stages Cycling són conegudes arreu del món per la seva qualitat i rendiment excepcionals.

 

Estem segurs que aquesta renovació a la nostra sala de spinning millorarà la vostra experiència i us motivarà a assolir els objectius de fitness de manera més efectiva.

 

Veniu a veure totes les novetats, us esperem al club! 💪