Talla’t amb l’aigua, una dutxa 3 minuts!

En dues setmanes hem estalviat entre totes les persones usuàries dels Clubs Claror, més del 41% d'aigua amb relació al mateix període del 2023
NOTIWEB_MASTER (8)

Als Clubs Claror, som conscients des de fa molts mesos de la importància d’actuar enfront de la greu situació de sequera que pateix Catalunya. Per això, a més de totes les mesures d’estalvi que hem posat en marxa als Clubs, engeguem la campanya de conscienciació Talla’t amb l’aigua, una dutxa 3 minuts! Amb només 3 minuts és suficient per fer-te una dutxa després de la pràctica esportiva, i només hauràs gastat uns 25 litres d’aigua.

Convidem a totes les persones usuàries de les nostres instal·lacions a complir amb les recomanacions i mesures que ens han permès en només dues setmanes, reduir més d’un 41% del consum d’aigua, en comparació amb el mateix període del 2023.

En el marc de la campanya, Talla’t amb l’Aigua, hem posat a disposició dels nostres abonats i abonades més de 3.000 rellotges de sorra perquè puguin mesurar el temps de les seves dutxes a casa.

Així mateix, i de la mà de Gestiona, l’Associació de Gestors de Clubs Esportius, també s’estan entregant als usuaris dels clubs reguladors del cabal d’aigua.

QUÈ ESTEM FENT PER REDUIR EL CONSUM D’AIGUA?

  1. Tancament del 25% de les dutxes dels vestidors d’abonats i d’abonades.
  2. Tancament de les dutxes d’accés a la piscina, excepte una, que per motius higiènics romandrà oberta exclusivament per utilitzar-la abans d’accedir a les piscines.
  3. Tancament de totes les dutxes de sensacions.
  4. Tancament de les dutxes dels vestidors de grups, que només es podran fer servir en partits de competicions oficials.
  5. Tancament hidromassatge Claror Cartagena

Des de Clubs Claror, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.