Tanquem inscripcions a la Claror Spartan Challenge amb rècord de participants

Fem èpica aquesta edició de la Claror Spartan Challenge 💪
NOTIWEB_MASTER (8)

El diumenge 14 d’abril a les 10h celebrem la Claror Spartan Challenge a L’Esportiu de Llinars, que ha assolit un rècord de participants, amb gairebé 200 valentes i valents, 114 dones i 78 homes, decidits a enfrontar-se al desafiador recorregut de 5,5 km al voltant de L’Esportiu! 48 equips que competireu en les 20 proves dissenyades per posar al límit les vostres habilitats.

Informació Pràctica:
  • Data i Hora: L’esdeveniment tindrà lloc entre les 9.00 i les 13.00 hores.
  • Check-In: T’esperem entre les 9.00 i les 9.45 hores a les acreditacions. Recull la teva diadema amb el número d’equip, el xip de cronometratge (que hauràs de retornar al finalitzar la prova) i la bossa d’obsequis.
  • Reunió d’Equips: A les 9.45 hores, hi haurà una reunió amb l’organització per explicar els aspectes clau durant les proves. Sigues puntual!
  • Sortides: A partir de les 10.00 hores, els equips començaran amb sortides programades amb intervals d’1 minut entre ells.
  • Vestidors: Utilitza els vestuaris del club per canviar-te i dutxar-te. Si necessites un armari, recorda portar un cadenat, ja que el club no en proporciona prou per a tots.

En acabar, gaudirem d’una merescuda botifarrada per recarregar forces. A la bossa d’obsequis, trobaràs un tiquet per a intercanviar al bar del club per un deliciós entrepà de botifarra i una beguda. Aproximadament a les 13.00 hores, premiarem els tres primers equips classificats amb obsequis especials.

Consideracions Importants:

  • Ludoteca: Si necessites deixar un infant a l’espai de ludoteca, envia’ns un correu a [email protected] indicant quantes criatures portaràs i de quina edat per a una millor organització.
Prepara’t per a una experiència única i desafiadora a l’Spartan Challenge Claror del Montseny! T’esperem amb entusiasme per viure junts aquest dia ple d’adrenalina!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.