Torna La Milla Sagrada Família amb una edició més escolar

En el marc de les Festes de la Tardor de la Sagrada Família, torna la Milla, per crear un espai de diversió, esport i proximitat entre les veïnes i veïns del barri de la Sagrada Família.
Notweb i newsletter_850x520px

La Milla de la Sagrada Família torna el diumenge 29 d’octubre, després de 3 anys sense organitzar aquesta cursa popular de la ciutat de Barcelona.

 

Tornem amb més ganes de córrer que mai, i un nou format de cursa oberta a totes les edats, gèneres i condicions. Una cursa inclusiva on els infants en edat escolar tindran més protagonisme que mai.

CIRCUIT DE LA CURSA LA MILLA SAGRADA FAMÍLIA

La cursa de La Milla es desenvolupa en un recorregut lineal al llarg del carrer Mallorca, entre els carrers Lepant i Sicília, en ple cor de la ciutat.

 

La peculiaritat d’aquesta cursa és que tant la sortida com l’arribada es troben en el mateix punt, la qual cosa crea una atmosfera única de competició. Els participants han de completar dues voltes completes al circuit.

 

Un aspecte interessant d’aquest circuit és que a cada extrem s’ha de fer un gir de 180 graus, la qual cosa afegeix un desafiament addicional a la competició.

 

La sortida es farà esglaonada cada 15 minuts entre les diferents sèries per garantir que els participants puguin fer el recorregut de 1.906 metres amb temps suficient.

LA MILLA “PETITA”
Aquest any pren més importància que mai la cursa pels infants menors de 10 anys. Per això, hem adaptat les distàncies de les seves sèries a 800 metres per tal que els infants gaudeixin d’un circuit adaptat a la seva edat. 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.