Cristina Moreno

Tècnica aquàtica

“Treballar dur és important, però hi ha una cosa encara més important”

Soc Tècnica Superior en salvament i socorrisme, tinc el Nivell 1 d’entrenadora de natació sincronitzada, de waterpolo i salts. A més, soc Tècnica superior en Integració Social, en Animación Socioesportiva i Directora de lleure. Disposo del Nivell 1 en busseig esportiu i Nivell avançat de primers auxilis.

 

Em dedico professionalment a l’esport des del 2017 i m’incorporo al Claror Can Caralleu al 2022 com a tècnica aquàtica, de fitness i instructora de cursets.

 

Començo el dia amb petits peixos que han d’aprendre a nedar i els ensenyo amb moltes ganes, “m’omplen de felicitat”. Després passo a cavallets marins que venen a practicar maneres de nedar més tècniques. Cada certa estona em reuneixo uns 45′ amb la fauna marina a fer balls dins de l’aigua amb bona música, i diversió. Finalment, descansant físicament de tot el dia observo que la mar estigui sana i salva però sobretot en calma.

En general, m’agraden tots els esports, però n’hi ha alguns que m’apassionen més que uns altres aquests són els d’aigua, he estat nedadora tota la vida fins i tot he pogut arribar a participar en campionats internacionals i mundials. Els meus tres esports favorits són la natació, la natació amb aletes i el salvament esportiu.

 

M’encanten tot tipus d’estils musicals, des de música clàssica fins a rock, encara que si he d’escollir un estil el que més m’agrada és el pop i música electrònica.

 

Un lloc per viure: a prop de la costa, i un bon plat per menjar: sushi.

 

M’agrada viatjar, llegir, fer senderisme i l’art.