Estudis Pilates Reformer Claror

Nous estudis de Pilates Reformer al Claror Can Caralleu, Claror Sardenya i Claror Marítim

pilates reformer

Descobreix els nous estudis de Pilates Reformer al:

 • Claror Sardenya
 • Claror Marítim
 • Claror Can Caralleu

T’oferim una experiència única de fitness i benestar que transformarà el teu cos i la teva ment.

 

Els nous estudis de Pilates Reformer són per a persones de tots els nivells, des de principiants fins a esportistes experimentats.

 

Els exercicis es poden adaptar a les necessitats individuals, la qual cosa significa que persones amb diferents nivells de condició física i objectius de salut poden beneficiar-se d’aquesta pràctica 

Emplena el formulari si vols fer una prova de Pilates Reformer

Per reservar la teva plaça de prova hauràs d’abonar 10€ a la recepció del club que se’t descomptaran si t’apuntes a l’activitat.

  Escull el club

  Ets abonat/da dels Clubs Claror?

  En quina franja t'aniria bé fer una prova?

  Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades per a gestionar la seva inscripció en activitats de PILATES REFORMER organitzades pel Centre. Així mateix, l'informem que pot exercir els seus dret d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent

  beneficis del pilates reformer

  Classes dissenyades per tonificar i reforçar el teu cos, millorar la postura i augmentar la flexibilitat
  Entrena la força amb el Pilates Reformer i veuràs resultats sorprenents en poc temps
  Instructors de Pilates Reformer que estan certificats i compromesos amb el teu progrés

  equilibra cos i ment amb el pilates reformer

   

  A més de millorar la força i la flexibilitat, el Pilates Reformer també contribueix a corregir la postura, i a millorar la coordinació i la concentració. Olga López destaca que “són molt amplis els beneficis que aporta el Pilates, des de fer-te sentir més alineat, amb més to muscular, amb més força, amb més vitalitat, i tot gràcies a una pràctica física molt accessible per a totes les edats”. 

   

  A més, es treballen músculs essencials per a mantenir una postura adequada, com els abdominals, dorsals i glutis. Els exercicis també es centren en la columna vertebral, la qual cosa contribueix a la seva elongació i a mantenir-la en una posició neutral, prevenint i corregint problemes posturals.  

  inhala. exhala.
  Vols més informació?

  Consulta la fitxa i els horaris de l’activitat

  gaudeix dels espais privilegiats

  Gaudeix d’un espai privilegiat amb màquines de Pilates Reformer d’última generació a peu de platja de la Barceloneta o al costat de la Sagrada Família.

  sobre els clubs claror

  La Fundació Claror som una entitat catalana privada i sense ànim de lucre que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom. Tenim uns principis d’identitat i de qualitat que ens defineixen i una missió, una visió i uns valors recollits en el Codi de conducta i Bon Govern.

   

  Vetllem per la sostenibilitat econòmica del projecte i sempre volem generar excedent per tal de poder reinventir-lo en la millora dels clubs, del servei, del benestar de l’equip, i per contribuir al desenvolupament social i la preservació del medi ambient.