Prova el pilates reformer dels Clubs Claror

Descobreix els estudis de Pilates Reformer i endinsat en una nova manera de cuidar cos i ment
Gaudeix d’una experiència única de fitness i benestar que transformarà el teu cos i la teva ment al:
  • Claror Sardenya
  • Claror Marítim
  • Claror Can Caralleu

Apunta’t a un dels horaris de prova que t’oferim

Per reservar la teva plaça de prova hauràs d’abonar 10€ que se’t descomptaran si t’apuntes a l’activitat.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

beneficis del pilates reformer

Classes dissenyades per tonificar i reforçar el teu cos, millorar la postura i augmentar la flexibilitat
Entrena la força amb el Pilates Reformer i veuràs resultats sorprenents en poc temps
Instructors de Pilates Reformer que estan certificats i compromesos amb el teu progrés

equilibra cos i ment amb el pilates reformer

 

A més de millorar la força i la flexibilitat, el Pilates Reformer també contribueix a corregir la postura, i a millorar la coordinació i la concentració. Olga López destaca que “són molt amplis els beneficis que aporta el Pilates, des de fer-te sentir més alineat, amb més to muscular, amb més força, amb més vitalitat, i tot gràcies a una pràctica física molt accessible per a totes les edats”. 

 

A més, es treballen músculs essencials per a mantenir una postura adequada, com els abdominals, dorsals i glutis. Els exercicis també es centren en la columna vertebral, la qual cosa contribueix a la seva elongació i a mantenir-la en una posició neutral, prevenint i corregint problemes posturals.  

inhala. exhala.
Vols més informació?

Consulta la fitxa i els horaris de l’activitat

gaudeix dels espais privilegiats

Gaudeix d’un espai privilegiat amb màquines de Pilates Reformer d’última generació a peu de platja de la Barceloneta o al costat de la Sagrada Família.

sobre els clubs claror

La Fundació Claror som una entitat catalana privada i sense ànim de lucre que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom. Tenim uns principis d’identitat i de qualitat que ens defineixen i una missió, una visió i uns valors recollits en el Codi de conducta i Bon Govern.

 

Vetllem per la sostenibilitat econòmica del projecte i sempre volem generar excedent per tal de poder reinventir-lo en la millora dels clubs, del servei, del benestar de l’equip, i per contribuir al desenvolupament social i la preservació del medi ambient.