Festes Claror Can Caralleu

Gaudeix d’un espai incomparable on podreu reunir-vos i celebrar qualsevol data important
Espai únic i privilegiat a Barcelona
Esdeveniments personalitzats per diferents edats

Diferents propostes de catering de “El Mirador de Can Caralleu”

Sala de ball amb DJ i sales polivalents per activitats
celebra-ho amb esport!

A més d’organitzar la teva festa també ho podràs combinar amb activitats esportives o lúdiques de tota mena. Explica’ns quina és la teva idea i farem una jornada festiva i esportiva personalitzada. 

els espais
Un entorn únic i privilegiat per celebrar un esdeveniment incomparable

què pots celebrar al claror can caralleu?
Posem a disposició diferents espais perquè pugueu celebrar:
Festes i celebracions per a petits i grans
Sopars i dinars especials
Esdeveniments d’empresa
Festes per celebrar dates importants

et podem ajudar a fer una celebració especial

Al Claror Can Caralleu disposem de diferents espais perquè celebris un esdeveniment incomparable. Festes d’aniversari per petits i grans, dates especials, sopars o esdeveniments d’empresa… contacta amb nosaltres i et fem una proposta personalitzada.

on som

Estem al carrer dels Esports 2-8 de Barcelona, al barri de Can Caralleu de Sarrià-Sant Gervasi. Tenim unes vistes úniques de la ciutat de Barcelona des dels diferents espais del club i aparcament privat.

com ho fem

Emplena el formulari i detalla’ns quina és la celebració que vols fer al Claror Can Caralleu, nosaltres et contactarem amb una proposta de pressupost personalitzada que treballarem junts per fer el millor esdeveniment. Gaudeix d’un espai incomparable on podreu reunir-vos i celebrar qualsevol data important.

Diseño sin título (30)
El Mirador de Can Caralleu
Dinars, sopars i catering per a qualsevol esdeveniment

A més de preparar un càtering de primer nivell per a qualsevol esdeveniment, també podràs fer part de la teva celebració dinant i sopant al Mirador de Can Caralleu. El restaurant disposa d’un ampli espai interior així com d’una terrassa exterior amb vistes a Barcelona que et sorprendrà.

DESCARREGA EL MENÚ DE GRUPS PER FESTES DEL MIRADOR DE CAN CARALLEU
PREPAREM UN ESDEVENIMENT AL CLAROR CAN CARALLEU?


    Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades per a gestionar i donar respostes als seus missatges enviats a través del nostre formulari. Així mateix, li informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant-se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent clic aquí >