Comencem la temporada més fitness que mai!

Donem la benvinguda a la temporada més fitness en una matinal plena d’activitats i diversió exclusiva per a tots els abonats i abonades dels Clubs Claror. 

 

El dissabte 30 de setembre vine a gaudir al Claror Marítim d’un inici de temporada ple de Fitness on presentarem totes les novetats. 

 

Us convidem a passar un matí ple d’activitat i música en directe al Claror Marítim!

matinal d’esport i diversió

Vols conèixer les novetats que posem en marxa a partir de l’octubre? El 30 de setembre t’esperem a la matinal plena de fitness i esport al Claror Marítim.

una festa exclusiva per als abonats/des de tots els clubs claror

Aquesta és una festa exclusiva per als abonats i abonades de tots els Clubs Claror. Volem que gaudiu d’una festassa organitzada només per vosaltres.

APUNTA’T A LA PRESENTACIÓ DE LES NOVES ACTIVITATS DE LA TEMPORADA

Comencem amb força i novetats la temporada 23-24! Apunta’t i vine a gaudir en exclusiva de les noves activitats que podreu fer a tots els clubs.

apunta’t a la matinal d’activitats

ACTIVITATS PER GAUDIR D’UN MATÍ PLE D’ADRENALINA

Consulta aquí el detall de totes les activitats i apunta’t a totes les que t’agradin.

AIGÜES OBERTES

L’activitat es tracta d’un entrenament al mar, on es prepara al nedador/a física i psicològicament per nedar en aigües obertes.

AQUADYNAMIC

Es tracta d’un treball de condicionament físic general que combina exercicis de treball cardiovascular i de tonificació muscular, utilitzant sempre l’aigua com a resistència. T’hi atreveixes?

BALL'M

Presentem en exclusiva la nova activitat que comença a l’octubre als Clubs Claror. Si t’agrada ballar, no hi pots faltar!

BODY BALANCE

Programa d’entrenament coreografiat de LES MILLS inspirat en el Ioga, el Taitxí i el Pilates. Et regales un moment de relax?

BODY COMBAT

Activitat dirigida de LES MILLS on s’executen moviments de diferents arts marcials com taekwondo, karate, capoeira, muay thay, boxa tailandès, taitxí o boxa.

BODY PUMP

Activitat coreografiada de Les Mills estructurada en blocs de treball on cada track implica el treball d’un grup muscular en concret, executant exercicis com els esquats, press, elevacions i curls amb repeticions múltiples.

IOGA

La pràctica del Ioga busca controlar el cos per dominar també la ment entrenant la respiració, la relaxació i la meditació.

RUNNING

Sortim a fer un circuit de running en grup. Què millor que començar el dia corrent?

STRONG NATION

Vols posar-te a prova? Presentem una altra novetat de la temporada 23-24. Si el que t’agrada és l’entrenament d’alta intensitat no t’ho pots perdre.

Crema calories i tonifica tot el cos gràcies a la combinació d’entrenament cardiovascular amb el mateix pes corporal i exercicis polimètrics,

REGAL PER A TOTS I TOTES LES PARTICIPANTS

Si vens al Festival Fit Claror tens regal assegurat. A la teva arribada a la Festa demana la samarreta del Festival, del Running o el casquet de bany.

claror MARÍTIM

els espais de la festa

Convertirem el pavelló del Claror Marítim en una autèntica discoteca plena de llum i un DJ en directe. També tenim activitats a la Platja del Somorrostro i a les piscines interiors del club.

claror MARÍTIM

els espais de la festa

Convertirem el pavelló del Claror Marítim en una autèntica discoteca plena de llum i un DJ en directe. També tenim activitats a la Platja del Somorrostro i a les piscines interiors del club.

on som

Pg. Marítim de la Barceloneta, 33, de Barcelona. T’esperem a la festa.

com arribar-hi

Les següents línies de transport públic tenen rutes que passen a prop de Claror Marítim:

  • Metro: L3 i L7
  • Tren: R2N, R2S i S1
  • Bus: H2, H4 i V17

Organitza 

col·labora