Coneix tota la nostra oferta de fitness per empreses

CONVERTEIX-TE EN UNA EMPRESA SALUDABLE,

NOSALTRES T’AJUDEM!

Vols ser una empresa compromesa amb la salut i el benestar integral dels treballadors i treballadores? Desenvolupem un ampli ventall d’activitats esportives, sessions de team-building i entrenaments personalitzats dissenyats per fomentar la salut i la cohesió dins de les empreses.

Activitats a l’aire lliure

A prop de la natura o a l’aire lliure, oferim experiències úniques per connectar amb l’entorn mentre es cuida el cos i la ment, com sessions refrescants de natació al mar o ioga, cada activitat està dissenyada per inspirar, motivar i crear vincles entre els membres de l’equip.

A l’empresa

Amb un enfocament en el benestar a la feina, portem diverses activitats directament a la vostra empresa. Des de sessions de Bodybalance que combinen ioga, tai-txi i pilates per millorar la flexibilitat i la força, fins a dinàmiques de team-building que fomenten la col·laboració i la comunicació entre els membres de l’equip, estem compromesos a crear un entorn de treball saludable i motivador.

Als nostres clubs

Els nostres clubs esportius ofereixen una àmplia gamma d’activitats per a tots els gustos i nivells de condició física. Des de sessions intensives de spinning i Bodycombat fins a classes enèrgiques de Zumba. I això és només el principi, ja que sempre estem introduint noves activitats per mantenir la vostra rutina d’exercici fresca i emocionant.

Diagnòstic de salut de l’empresa

Entenem que la salut dels empleats és clau per a l’èxit de l’empresa. Per això, oferim serveis de diagnòstic de salut de l’empresa per identificar àrees de millora i implementar programes de benestar efectius. Estem compromesos a treballar plegats amb les empreses per crear entorns laborals saludables i feliços.

A Claror, creiem que la salut i el benestar són fonamentals per a un rendiment òptim tant en l’àmbit personal com professional. Contacteu amb nosaltres avui mateix per començar el vostre viatge cap a una empresa més saludable i productiva!
els nostres clubs
Gaudeix d’activitats especialment dissenyades per als teus treballadors/es als nostres clubs
ALGUNES DE LES activitats QUE t’oferim?
Consulta les categories i modalitats d’activitats que més s’adaptin als teus treballadors/es i comença amb les nostres classes dirigides de la mà dels millors professionals.
Aigua Fitness
Ball’M
Body Balance
Hatha Ioga
Hift Training LAB
Pilates
Sea Balance
SUP-CAIAC
Tono Claror
Tono Claror Platja
Zumba

POtència la salut i benestar dels teus treballadors i treballadores

Descobriu com potenciar la salut i el benestar dels vostres treballadors i treballadores amb Claror. Disposem de dues opcions. Sigui quina sigui la vostra elecció, estareu invertint en el benestar social del vostre equip, una decisió que serà valorada positivament pels treballadors.

DESCOMPTES PER TREBALLADORS/ES

Oferim descomptes exclusius als treballadors/es com a abonats dels nostres clubs.

Pla Personalitzat

Servei més personalitzat que s’adapti perfectament a les necessitats de la vostra empresa.

grans empreses ja confien en nosaltres

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari i comencem a construir un futur més saludable i actiu junts!

    Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades per a assessorar lo al respecte sobre els serveis d'empresa saludable que oferim als nostres centres. Així mateix, li informem que pot exercir els seus dret d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant-se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent clic aquí >