A Claror som Més que Fitness

Per tal de facilitar l'accés a tota la informació que ens fa diferents, hem publicat un nou menú web des del qual podreu consultar les principals línies que defineixen la gestió del Grup Claror
NOTIWEB (15)

Més que Fitness és el que diferencia la gestió de Claror. Som un grup d’entitats sense afany de lucre que oferim “una potent oferta esportiva, responsable i compromesa”.

 

Per tal de facilitar l’accés a tota la informació que ens fa diferents, hem publicat un nou menú web des del qual podreu consultar les principals línies que defineixen la gestió del Grup Claror, com els principis d’identitat i de qualitat o les nostres cartes de serveis, entre d’altres.

 

Així mateix, durant el 2022 hem començat a treballar en la integració els Objectius de Desenvolupament Sostenible en l’estratègia de Claror. D’entre els 17 ODS, el grup Claror n’hem prioritzat 7 que són aquells on podem aportar més valor i són afins a la nostra activitat. Els podràs consultar a través de la pàgina Transformem el Món: ODS.

 

En l’àmbit de la governança vetllem pel Bon Govern de l’entitat i anem més enllà dels requisits legals per comprometre’ns amb uns valors que han de guiar la conducta de totes les persones que formen part de l’ecosistema Claror.

 

Els nostres valors són: Integritat, Credibilitat, Equitat, Diàleg, Transparència, Dignitat, Legalitat, Compromís cívic, Sostenibilitat i Responsabilitat. Consulta tota la informació referent als òrgans de govern i transparència.

 

L’excel·lència és un altre dels motors que ens ajuda a orientar-nos a la satisfacció de clients i usuaris. Promovem l’activitat física per a totes les edats, des de nadons de tres mesos fins a gent molt gran. I ho fem amb un plantejament socialment inclusiu, acollint la diversitat de gènere, cultural o funcional i garantint un entorn segur, saludable i de respecte per a tothom.

 

Estem molt presents en el teixit associatiu dels clubs en concessió administrativa, implicant-nos en les entitats socials, equipaments i serveis del territori per impulsar projectes conjunts, en especial de salut comunitària.

 

Finalment, fa uns anys que anem implementant mesures per estalviar recursos i ser més eficients als clubs. Volem difondre consells d’hàbits i solucions que es poden aplicar fàcilment a casa i junts lluitar per un entorn més sostenible. Coneix totes les iniciatives que estem duent a terme.

 

Et convidem a navegar pel nou espai Més Que Fitness i que descobreixis què és tot allò que ens fa diferents.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.