Clubs Claror reafirma el seu compromís amb la Fundació Josep Carreras i recapta prop de 2.500€ aquest cap de setmana

En el marc de la Setmana Contra la Leucèmia, del 21 al 28 de juny, la Fundació Josep Carreras desplegarà una sèrie de punts de sensibilització als Clubs Claror
NOTIWEB_MASTER (42)

En el marc de la Setmana Contra la Leucèmia, del 21 al 28 de juny, la Fundació Josep Carreras desplegarà una sèrie de punts de sensibilització als Clubs Claror per conscienciar a la població sobre aquesta malaltia i promoure la importància de la investigació i la donació de medul·la òssia.

 

La Fundació Josep Carreras fa anys que treballa incansablement en la lluita contra la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes. La seva missió principal és aconseguir que la leucèmia sigui una malaltia 100% curable. Per aconseguir-ho, la fundació centra els seus esforços en la investigació científica, la creació de registres de donants de medul·la òssia i la millora de la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies. La campanya “Obre la porta” és una de les moltes iniciatives que la fundació porta a terme per incentivar la població a convertir-se en donants de medul·la òssia, obrint així la porta a l’esperança i la vida per a milers de pacients.

 

La Fundació Claror donem suport a la Fundació Josep Carreras i a la lluita contra la leucèmia, i en el recent esdeveniment “La Festassa”, del 8 de juny, ja hem aconseguit recaptar un total de 2.509€, que seran íntegrament destinats a la fundació per continuar la seva valuosa tasca.

 

Els punts de sensibilització seran una excel·lent oportunitat perquè els abonats i abonades us informeu sobre com podem ajudar i contribuir a la causa. A més, s’espera que aquesta acció serveixi per augmentar el nombre de donants registrats, vitals per salvar vides.

 

Trobareu els punts de sensibilització a:
  • Claror Can Caralleu: 25 i 26 de juny
  • Claror Marítim, Claror Cartagena i Claror Sardenya: 25, 26 i 27 de juny
  • L’esportiu de Llinars: 25 i 26 de juny

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.