Compra ja la tovallola solidària per la campanya “Mulla’t” a les recepcions dels Clubs Claror

Del 3 al 9 de juliol, tots els abonats i abonades teniu l'oportunitat d'adquirir la tovallola de la campanya "Mulla't"
mullat-tovalloles23

Comença la campanya solidària ‘Mulla’t’ als clubs Claror, amb la venda de la tovallola solidària. Des del 3 fins al 9 de juliol, tots els abonats i abonades teniu l’oportunitat d’adquirir aquesta tovallola exclusiva, que no només és perfecta per a les teves sessions d’entrenament, sinó que també contribueix a una causa solidària. Les vendes de les tovalloles solidàries es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. Així doncs, es tracta d’una oportunitat única per unir esforços i ajudar a canviar vides mentre gaudim de l’esport.

 

Uneix-te al moviment i millora la vida de les persones amb esclerosi múltiple. Amb la compra de la tovallola solidària de ‘Mulla’t’ per 20€, a més de gaudir d’un producte de qualitat, et converteixes en un agent de canvi en aquesta lluita.

 

Recorda que les recepcions dels clubs Claror tindran un estoc limitat de tovalloles solidàries, així que et recomanem que aprofitis aquesta oportunitat. Passa per la recepció del teu club Claror més proper per aconseguir la tovallola solidària de ‘Mulla’t’.

 

Per obtenir més informació sobre la campanya “Mulla’t” i descobrir altres maneres en què pots col·laborar, visita la pàgina web oficial: https://www.fem.es/campanya/mullat/.

 

Unir-te a aquesta campanya és una manera significativa de mostrar el teu suport i contribuir a millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.