La Fundació Claror incorpora Cristina Oliva i Berini com a nova membre del Patronat

El Patronat de la Fundació Claror incorpora a partir d'avui una nova membre en l'estament d'abonats/des
NOTIWEB_MASTER (6)

La Fundació Claror incorpora a Cristina Oliva i Berini com a nova patrona, després d’un procés de cooptació que va atreure més de 30 candidatures i va concloure el passat 6 de febrer.

 

Cristina Oliva i Berini, qui reemplaça a Joan Carles Martín en l’estament d’abonats/es, és una figura destacada en l’àmbit públic i acadèmic de Barcelona. Nascuda a la ciutat comptal al 1959, Oliva és Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va cursar estudis de Dret a la Universitat de Barcelona (UB). La seva carrera professional, de més de quatre dècades en l’administració pública, inclou rols significatius des de la secretaria de la presidència del Parlament de Catalunya, passant pel Centre d’Informació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Generalitat de Catalunya, fins a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), on és directora del Campus de la Ciutadella des de febrer de 2014.

 

A més de la seva destacada trajectòria professional, Cristina Oliva i Berini és una fervent defensora dels drets de les dones i la igualtat de gènere en tots els àmbits. Participa activament en diverses organitzacions compromeses amb la promoció de la igualtat i ha estat reconeguda per la seva dedicació i contribucions a aquests ideals, incloent-hi premis com el González Tormo del districte 22@Network BCN el 2017 i un dels premis We Leadership Awards Barcelona 2021.

 

En paraules de la nova patrona: “Estic molt il·lusionada de formar part del Patronat de la Fundació Claror, per l’oportunitat que suposa per a mi de poder retornar amb la meva dedicació, esforç i temps, una petita part del que aquesta fundació m’ha proporcionat pel que fa a salut i benestar personal a través del CEM Marítim durant els últims vint-i-dos anys”.

 

Des de la Fundació Claror celebrem la incorporació de Cristina Oliva i Berini al Patronat i reafirmem la nostra aposta per una acció de govern alineada amb el Pla Estratègic 24-26, on prenen protagonisme els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Benvinguda, Cristina!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.