Experiències Xp15’ Claror: el millor entrenament de 15 minuts a la sala de fitness

Activitats Xp15′

Experiències Xp15’ Claror: el millor entrenament de 15 minuts a la sala de fitness

Sovint quan ens apuntem al gimnàs tenim en ment diferents objectius: tonificació, pèrdua de pes, millora postural, etc. I volem aconseguir aquests resultats d’una forma ràpida, divertida i eficient.

Als Clubs Claror pots fer-ho amb les activitats express Xp15′.

Què són les Xp15′?
Totes les activitats Xp15’ treballen diferents grups muscular mitjançant exercicis d’alta intensitat.
Es duen a terme a la sala de fitness sota la supervisió d’un tècnic esportiu i duren 15 minuts. Es fan activitats Xp15’ a cada hora i totes comencen a i 40′ i acaben a i 55′.
L’’entrenament en grup incrementa la motivació entre els usuaris que hi participen. Per això, aquestes activitats es fan en petits grups d’entrenament, que et permeten gaudir d’una experiència d’entrenament divertida, ràpida i amb resultats.

Avantatges de les activitats Xp15’
Només duren 15 minuts i es treballa de forma localitzada un grup muscular amb un entrenament d’alta intensitat, de manera que les pots combinar amb el teu entrenament a la sala.
Els tècnics de fitness que imparteixen l’activitat, preparen un circuit personalitzat cada vegada, que fa de les Xp15’ una experiència diferent.
Estan incloses a la quota d’abonament, pel que són gratuïtes per a tots els clients dels Clubs Claror.
Pots improvitzar ja que no és necessari la inscripció prèvia a l’activitat.

Quin tipus d’activitats Xp15’ hi ha?
Amb la idea de abarcar tots els tipus d’entrenament i grups musculars, pots trobar 6 Xp15’ diferents:
XP15′ CORE

Xp15′ Core


Es fan exercicis que treballenel transvers abdominal, els estabilitzadors de la columna i els glutis. L’objectiu és enfortir la zona del core.
XP15′ CROS CLAROR

Xp15′ Cros Claror


Exercicis funcionals on es treballen els 7 patrons de moviment. L’objectiu és millorar la resistència muscular i cardiovascular.
XP15′ ESTIRAMENTS I MOBILITAT

Xp15′ Estiraments i mobilitat


Combina diferents tècniques com els estiraments actius i passius, l’streching, el PNF i el CRAC. L’objectiu és millorar la mobilitat general i la capacitat d’elongació muscular de tot el cos.
XP15′ HIIT

Xp15′ HIIT


Entrenament exprés amb treball d’alta intensitat. L’objectiu principal és la millora de la composició corporal de forma global, amb una reducció del % greix corporal i un augment del % de la musculatura.
XP15′ TABATA

Xp15′ Tabata


Igual que en el HIIT, aquest és un entrenament exprés amb treball d’alta intensitat, on la finalitat és la millora de la composició corporal de forma global, amb una reducció del % greix corporal i un augment del % de la musculatura.
XP15′ BOOTCAMP

Xp15′ Bootcamp


Treball cardiovascular per intervals de temps i de força, de mitja i alta intensitat. S’utilitzen les cintes, el sac de boxa i els bancs. L’objectiu és millorar la força i la resistència cardiovascular.

T’animes a provar l’experiència Xp15’ Claror? Consulta els horaris del teu club aquí>> https://claror.cat/activitats-express-claror/#horaris

T’esperem a la sala de fitness!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.