Informació sobre l’estat del Pla de Sequera i la seva afectació a L’Esportiu de Llinars

Les mesures s'implementen en compliment de les noves restriccions en el consum d’aigua en entrar en Fase 1 del Pla de Sequera
NOTIWEB_MASTER (8)

Davant la greu situació de sequera que pateix Catalunya i arran de l’entrada en Fase 1 d’emergència, decretada per la Generalitat de Catalunya, L’Esportiu de Llinars anunciem la implementació de mesures de gestió eficient de l’aigua. Aquestes accions busquen disminuir el consum d’aigua a les instal·lacions i fomentar una actitud conscient cap a l’ús responsable d’aquest recurs vital.

Mesures aplicades

  1. Tancament del 25% de les dutxes dels vestidors d’abonats i d’abonades
  2. Tancament de les dutxes d’accés a la piscina, excepte una per club, que per motius higiènics romandrà oberta exclusivament per utilitzar-la abans d’accedir a les piscines.
  3. Tancament d’un hidromassatge
  4. Tancament de dutxes de vestidors de grups i familiars
  5. Abastiment d’aigua freàtica, per reduir el consum d’aigua de la xarxa urbana.

Aquestes mesures i altres que estem aplicant des de L’Esportiu s’implementen en compliment de les noves restriccions en el consum d’aigua que entren en vigor en el decret de l’emergència per sequera publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

 

S’espera que aquestes mesures no només ajudin a fer front a l’actual situació de sequera, sinó que també fomentin una consciència més àmplia sobre la importància de vetllar pel nostre recurs més preuat.

 

Des de L’Esportiu de Llinars, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi.

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.