Rècord d’estalvi d’aigua a L’Esportiu de Llinars de 362.000 litres

Un èxit que no hauria estat possible sense el compromís i la col·laboració de tots i totes els que formeu part de L'Esportiu
NOTIWEB_MASTER (12)

Gràcies a una sèrie de mesures implementades i la sòlida implicació dels abonats i abonades de L’Esportiu de Llinars, hem aconseguit estalviar un total de 362.000 litres d’aigua durant el mes de febrer de 2024, en relació amb el mateix període de 2023, el que suposa un estalvi del 36% més que l’any anterior. 

 

Aquest èxit no hauria estat possible sense el compromís i la col·laboració de tots els usuaris que formeu part de L’Esportiu. Des de la reducció del temps de dutxa fins a l’ús responsable de les aixetes, cada petita acció ha contribuït significativament a aquest èxit col·lectiu.

 

Aquest estalvi rècord no només beneficia als nostres clubs i als seus abonats, sinó que també té un impacte positiu en el medi ambient. És un testimoni del poder de la col·laboració i l’acció col·lectiva en la lluita per la sostenibilitat.

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme el Grup Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

 

Gràcies a tots i totes els qui han contribuït a aquest important èxit!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.