Ja pots gaudir de la sauna seca a L’Esportiu

Les tasques de mateniment es duran a terme del 14/11 al 18/11.
notiweb (8)

Tenim una excel·lent notícia! La sauna seca estarà reparada i disponible a partir de dilluns 20 de novembre.
Mentre durin les tasques de manteniment, l’hidromassatge es pot veure afectat.
Les tasques de mateniment es duran a terme del 14/11 al 18/11.

Gràcies per la vostra paciència! 🌿💦

Quins beneficis aporta la sauna seca?

La sauna seca, també coneguda com a sauna finlandesa o sauna tradicional, ofereix una sèrie de beneficis per a la salut i el benestar.
Aquí tens alguns dels avantatges més destacats:

  • Desintoxicació: La sauna seca ajuda a eliminar toxines del cos a través de la suor, contribuint a una sensació de neteja interna.
  • Relaxació muscular: La calor de la sauna relaxa els músculs, alleujant la tensió i millorant la flexibilitat. Això pot ser particularment beneficiós per a aquells que pateixen dolor muscular o articular.
  • Millora de la circulació sanguínia: L’exposició a temperatures elevades en la sauna fa que el cor bategui més ràpidament, millorant la circulació sanguínia. Aquesta millora pot ajudar en la salut cardiovascular.
  • Millora de la pell: La sudoració obre els porus i neteja la pell, eliminant les cèl·lules mortes i millorant l’aparença general de la pell.
  • Reducció de l’estrès: L’experiència relaxant de la sauna pot ajudar a reduir els nivells d’estrès i millorar el benestar psicològic. Moltes persones troben que la sauna els proporciona un temps de relax i de desconnexió.
  • Millora del son: L’ús regular de la sauna pot contribuir millorar el son, ja que la relaxació muscular i la reducció de l’estrès poden facilitar el descans.
  • Estimulació del sistema immunitari: L’exposició a temperatures elevades pot estimular la producció de glòbuls blancs, que són part del sistema immunitari del cos, ajudant a reforçar la defensa contra malalties.
  • Pèrdua de pes: Encara que la pèrdua de pes en la sauna és principalment a través de la pèrdua d’aigua, alguns individus poden experimentar una reducció temporal del pes a curt termini.

❗ És important destacar que, mentre que la sauna seca té molts beneficis, les persones amb certes condicions de salut han de consultar amb un professional mèdic abans d’utilitzar-la de manera regular. També és essencial mantenir-se ben hidratat durant i després de l’ús de la sauna.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.