Uneix-te a la campanya let’s move i mou-te contra el sedentarisme

Si ets abonat del Claror Can Caralleu o del Claror Sardenya del 14 al 31 de març participa a la campanya Let’s Move For a Better World!

 

Dona l’activitat física que duguis a terme al teu centre a una causa social relacionada amb la lluita contra el sedentarisme.

 

Perquè tothom tingui les mateixes oportunitats, independentment de l’edat, el sexe i el nivell de capacitat física, Technogym ha creat els MOVEs, una nova manera de mesurar el moviment a través de la seva APP i de les màquines dels clubs. Tots els MOVEs acumulats durant la campanya serviran per donar material a institucions i/o escoles per combatre el sedentarisme i l’obesitat.

el problema

El sedentarisme s’acosta cada cop més a un punt de no retorn. Es preveu que al 2030 1 de cada 5 dones i 1 de cada 7 homes viuran amb obesitat (IMC ≥ 30 kg/m2).

prescriptors d’activitat

A les instal·lacions de Claror Can Caralleu i Claror Sardenya trobaràs totes les màquines per unir-te a la campanya Let’s Move! Els tècnics i tècniques t’ajudaran a configurar l’APP per registrar el teu moviment.

app my wellness

Acumula MOVEs a través de l’APP My Wellness i entra a la competició internacional.

El 2030, a tot el món hi haurà 1000 milions de persones obeses

LETS MOVE FOR A BETTER WORLD

UNA CAMPANYA DE SUPORT EN LA LLUITA CONTRA EL SEDENTARISME

La inactivitat física és perillosa perquè pot incrementar el risc de desenvolupar malalties associades al sedentarisme (hipertensió, trastorns cardíacs, etc.). L’augment constant de la inactivitat física als països desenvolupats causa més morts que la desnutrició i s’està convertint en un problema social i econòmic creixent.

SUMEM ESFORÇOS

Suma’t a la comunitat i mou-te per promoure l’activitat fisica! En participar a la campanya Let’s Move For a Better World, dones l’activitat física que es duu a terme al teu centre a una causa social.

 

Els Clubs Claror enguany destinarem tota l’aportació a Fundació Boscana.

Com COMENÇO A REGISTRAR MOVES?
01
Descarrega’t la App
02
Connecta’t amb l’email d’alta
03
Accedeix a l’App i completa el perfil
vv
04
Demana ajuda al tècnic de fitness
05
Comença a entrenar
06
SUMA MOVES A LA CAMPANYA
Descarrega’t l’App d’entrenament MY WELLNESS

L’APP Claror by MyWellness t’ofereix una experiència d’entrenament 360 al Claror Can Caralleu i Claror Sardenya, proporcionant-te totes les eines necessàries per a aconseguir els teus objectius d’entrenament.

 

Gràcies a l’aplicació podràs memoritzar totes les activitats indoor i a l’aire lliure en el teu compte i compartir-la amb el teu entrenador per a gaudir d’un estil de vida saludable.

 

✓ Descarrega’t l’APP i comença a registrar el teus MOVEs

PREMIS I PARTICIPACIÓ

No perdis l’oportunitat de reunir MOVEs amb qualsevol activitat que facis al centre.

 

Pots acumular MOVE durant els entrenaments amb equips de cardio i de força, a classes com Skillrun, Skillbike, Skillrow, Group Cycle, Biocircuit i Skillathletic, en activitats a l’aire lliure monitoritzades per GPS amb aplicacions de tercers i en sala gràcies als cardiofreqüencímetres.

 

Què guanyes?

Els 30 participants de cada club (Claror Can Caralleu i Claror Sardenya) que primer arribin a 2000 MOVES guanyaran una samarreta de la campanya. Si ets uns dels primers en arribar ves a la recepció perquè et donin la samarreta “Let’s move for a better world”.

LA CLASSIFICACIÓ

Claror Can Caralleu

Claror SARDENYA