el grup claror
som més que fitness

Claror som un grup d’entitats sense afany de lucre format per la Fundació Claror —que n’és l’entitat central— i Llinarsport, SL —participada al 60% per la Fundació Claror i al 40% per l’Escola Ginebró—.

 

L’activitat principal és la gestió de centres esportius a Catalunya. Com a activitat secundària, destaca l’assessorament per a la construcció i gestió d’instal·lacions esportives.

 

A Claror som “més que fitness” perquè oferim “una potent oferta esportiva, responsable i compromesa”.

fundacio claror i llinarsport
Qui som: Fundació Claror i Llinarsport
Principis
d’Identitat
ODS: Transformem el món
Memòries
anuals

GOVERNANÇA
de l’entitat

Vetllem pel Bon Govern de l’entitat i anem més enllà dels requisits legals per comprometre’ns amb uns valors que han de guiar la conducta de totes les persones que formen part de l’ecosistema Claror. 

 

Els nostres valors són: Integritat, Credibilitat, Equitat, Diàleg, Transparència, Dignitat, Legalitat, Compromís cívic, Sostenibilitat i Responsabilitat. 

Codi de conducta i
Bon govern
portal de transparència
Portal de
transparència

EXCEL·LÈNCIA
I QUALITAT

Com explicita la missió, el grup Claror fonamenta la seva actuació en una clara orientació a la satisfacció dels seus clients i usuaris i es basa en la capacitat, l’actitud, la implicació i la satisfacció del seu equip professional, en el bon funcionament i el confort de les seves instal·lacions i en la diferenciació a partir del sentiment de pertinença i de vinculació generat entre els seus usuaris i en la relació amb els col·lectius i organitzacions de l’entorn. 

Esport per tothom
Ens inspira l’excel·lència
codi de conducta i bon govern
Principis de Qualitat
Carta de Serveis

IMPACTE
SOCIAL

Estem molt presents en el teixit associatiu dels clubs en concessió administrativa, implicant-nos amb les entitats socials, equipaments i serveis del territori per impulsar projectes conjunts, en especial de salut comunitària. 

Seccions Esportives
Empresa Saludable
Promoció Esportiva
Implicats amb l’entorn
Aliances per la salut comunitària
Compromís amb entitats socials

acció
pel clima

El grup Claror estem compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i som conscients que el nivell de demanda actual dels recursos naturals està produint un canvi climàtic que pot portar el planeta a conseqüències desastroses.

 

És per això que fa anys que anem implementant mesures per estalviar recursos i ser més eficients als clubs. I també volem difondre consells d’hàbits i solucions que es poden aplicar fàcilment a casa.

 

Et convidem a anar junts cap a un món més sostenible!

Mesures d’eficiència
Càlcul d’emissions
Mobilitat Sostenible
Economia Circular

NOTÍCIES MÉS QUE FITNESS