màsters natació claror

La Fundació Claror disposa d’una secció esportiva de Natació Masters, per totes aquelles persones que vulguin competir en les seccions esportives de natació Masters en les franges d’edat establertes.

disfruta de la natació

Apunta’t als màsters de natació per gaudir d’un entrenament en grup. Comparteix la pràctica de la natació amb altres persones.

participa a les competicions

Amb els Màsters Claror podràs competir en opens, competicions regionals y nacionals sense necessitat de tenir una marca mínima.

on entrenem

Posa’t en contacte amb nosaltres i entrena a qualsevol dels nostres clubs. A tots hi trobaràs la teva secció esportiva dels Màsters Claror.

Actualitat màsters claror
vols formar part dels màsters claror

Contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari i t’informarem de tot els passos per poder apuntar-te als Màsters de Natació Claror.

    Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades per a enviar-li informació sobre els productes, ofertes i serveis de Màsters de Natació Claror. Així mateix, li informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant-se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent clic aquí >