Ens inspira l’excel·lència

  1. Inici
  2. /
  3. Més que Fitness
  4. /
  5. Ens inspira l’excel·lència

un model de gestió basat en la millora contínua

Claror hem adoptat el model de gestió EFQM impulsat per la European Foundation for Quality Managment, que guia les organitzacions en el camí de la millora contínua cap a l’excel·lència, a partir de l’escolta dels grups d’interès. 

 

El 2018 vam obtenir el segell 500+ convertint-nos en la primera entitat esportiva de l’Estat Espanyol en disposar d’aquesta qualificació. 

 

Des d’aleshores, formem part del Club de Excelencia en la Gestión, partner de la EFQM a Espanya i que facilita la transformació de les organitzacions i la gestió empresarial prioritzant la innovació, el lideratge i la sostenibilitat. 

segell500

Què és el model EFQM?

El model EFQM es basa en 8 conceptes fonamentals que les organitzacions que volen ser excel·lents han d’acomplir:

memòria EFQM

Els resultats es provoquen

En el model EFQM hi ha una sèrie d’agents facilitadors que són els que intervenen directament en els resultats de l’organització. Així doncs, existeixen 5 elements facilitadors que són:

  • Lideratge
  • Estratègia
  • Persones
  • Aliances i recursos
  • Processos, productes i serveis

El cercle de millora contínua

El model EFQM proposa un sistema de millora contínua (REDER), que esdevé una eina simple però poderosa cap al camí de l’excel·lència. L’escolta i diàleg amb els grups d’interès de l’organització és el punt de partida per conèixer les seves expectatives i necessitats i establir accions i indicadors per millorar-ne la relació i impacte.