Principis de Qualitat

PRINCIPIS
DE QUALITAT

Com explicita la missió, el grup Claror fonamenta la seva actuació en una clara orientació a la satisfacció dels seus clients i usuaris i es basa en la capacitat, l’actitud, la implicació i la satisfacció del seu equip professional, en el bon funcionament i el confort de les seves instal·lacions i en la diferenciació a partir del sentiment de pertinença i de vinculació generat entre els seus usuaris i en la relació amb els col·lectius i organitzacions de l’entorn. 

 

Per aconseguir-ho tenim uns principis de qualitat i uns objectius mesurables amb indicadors que ens permeten mesurar-ne la consecució.  

codi de conducta i bon govern

una potent oferta esportiva
10 PRINCIPIS

horaris_10
Amplis horaris i a un preu just

El teu Claror està obert pràcticament tot l’any i amb uns amplíssims horaris per a que puguis entrenar quan et vagi millor.
Som molt rigorosos amb els horaris i en l’acompliment de les activitats programades. No ens agrada fallar. I tot a un preu just.

experiencia_vida_2
Una experiència a la teva mida

Perquè no tots som iguals ni busquem el mateix, personalitzem el teu entrenament en funció d’allò que realment necessites.
T’entrevistem abans de començar per conèixer les teves necessitats, i t’acompanyem en la teva pràctica esportiva aplicant una metodologia pròpia i programes d’entrenament fets en funció de les teves característiques i dels teus objectius, sempre orientats a aconseguir els resultats desitjats.
Una experiència feta a la teva mida.

comunicacio_2
No se t’escaparà res

A Claror contínuament organitzem esdeveniments i programes especials o hi ha alguna activitat nova per provar.
Estaràs àmplia i puntualment informat de tot el que passa al teu club d’una forma fàcil i efectiva a través del teu mòbil i de la nostra web. També podràs aprofundir en el teu coneixement esportiu i estar al cas de les darreres tendències amb els articles i vídeos publicats a la nostra revista digital. No se t’escaparà res.

com a casa_3
Com a casa

Volem que, a més de ser una persona físicament activa, passis amb nosaltres una bona estona quan vinguis a entrenar. T’hi sentiràs a gust. En tot moment et procurarem un tracte proper, planer, afable, alegre i respectuós que et farà sentir-te….com a casa!

espais
Espais ben preparats i ben nets

A Claror anem adequant contínuament els espais per a que et siguin còmodes, confortables i per adaptar-los a les darreres tendències en l’activitat física. Uns espais que trobaràs sempre nets i unes piscines amb els tractaments i condicions sanitàries necessàries per a la millor pràctica esportiva. Hem adaptat els espais a les persones amb mobilitat reduïda i els hem dotat de wifi per a que estiguis sempre connectat.

equipaments_5
Un equipament de primera

Entrena amb un equipament i un material esportiu modern, punter i en constant renovació.
Estem a la última i fem un esforç per oferir-te material i màquines de les millors marques dotades de les darrers avenços tecnològics i digitals. A Claror som dels primers en incorporar les darreres innovacions del sector.

activitats_6
De tot i més

També trobaràs espais i activitats per aconseguir el teu moment de relaxació i descans, que també forma part de l’entrenament.
Entrena amb total confiança: totes les nostres activitats estan contrastades tècnica i mèdicament.

equip
Un gran equip per a tu

Ho notaràs. A Claror et sentiràs envoltat d’un ampli equip de persones: més de 600 professionals altament qualificats en diferents àmbits de l’activitat física, l’esport i la salut, i en formació permanent per oferir-te sempre el millor guiatge i acompanyament.
No et trobaràs sol, estem amb tu i per a tu.

salut_8
La teva salut, el primer

La teva salut és el que més ens importa. Tindràs a la teva disposició un equip mèdic propi que vetlla per a que el teu entrenament sigui el més apropiat per al teu estat de salut. Els fisioterapeutes i els especialistes en teràpies manuals t’ajudaran a complementar l’entrenament i a recuperar-te de les teves lesions i a prevenir-les. Els nostres dietistes t’assessoraran per acompanyar el teu entrenament amb una dieta adequada. La nostra vocació és cuidar-te.

escoles
Una escola de vida sana

Des de ben petits ens cal aprendre a tenir una vida activa i sana. A Claror tenim una vocació pedagògica i per això els més menuts omplen les nostres escoles d’iniciació esportiva i s’apunten als nostres esplais i campus. A més de bons hàbits i valors esportius, volem ensenyar-los a conèixer millor el seu cos, a exercitar-lo, a cuidar-lo.
I procurarem que l’aprenentatge continuï en l’etapa adulta, amb els consells dels nostres tècnics, amb cursets específics, xerrades i articles divulgatius. Una escola de vida sana!