Principis d’identitat

som responsables i compromesos
Principis d’Identitat

Ens regim per uns valors bàsics de caràcter universal, que inspiren els interessos generals comuns de la Fundació Claror i Llinarsport amb la intenció que siguin respectats tant dins l’entitat com en la relació que aquesta mantingui amb els seus diferents grups d’interès.

sense-anim-lucre-1
Gestionem sense ànim de lucre

Els Clubs Claror estan gestionats per una Fundació sense ànim de lucre que reinverteix el 100% dels seus excedents en el projecte esportiu i social que duem a terme. Ningú es queda ni un cèntim dels romanents. Tot el que es genera, ho tornem a invertir en millorar constantment el servei que t’oferim: les instal·lacions, l’equipament, la formació del personal… La teva quota es destina a fer possible aquest magnífic projecte social. Si nosaltres hi guanyem, tu hi guanyes

missio-2
Tenim una missió ben clara

Vam néixer per a això: “La missió última de la Fundació Claror és contribuir, des de l’esport i la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida. La Fundació promou i presta serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu (Esport per a Tothom), èticament responsable i de compromís amb l’entorn”.

vocacio municipal-3
Amb vocació municipal

Som una entitat privada, i independent, amb vocació de servei públic i per això apostem per gestionar centres de caràcter municipal. Creiem en la col·laboració i la co-responsabilitat entre les entitats privades i les administracions públiques per a oferir un servei de la més alta qualitat. I tot, amb el compromís de transparència, de servei inclusiu i obert a tothom que exigeix el caràcter municipal dels centres.

club-de-tots-4
Un club de tots

De totes aquelles persones que desitgen assolir els seus objectius amb el nostre suport sigui quina sigui la seva edat, cultura, condició física o psíquica. Els Clubs Claror estan adaptats per a tothom, perquè tots som diferents. Uns clubs inclusius, orientats a les persones i no a les seves diferències.

tota-familia-5
Per a tota la família

Tenim activitats i serveis per a tots: per als nadons i per als avis, per als fills i per als pares. Per a tota la família. Mentre els fills aprenen en les nostres escoles esportives els pares gaudeixen del seu entrenament. Cadascú al seu aire, fent la seva…o fent activitats familiars, que també en tenim. Perquè tinguis l’edat que tinguis, trobaràs el que busques al nostre club. Un club que vol acompanyar-te tota la vida.

excellencia-6
L’excel·lència ens inspira

Volem millorar contínuament i per això la nostra gestió s’inspira en models d’excel·lència com el de l’ EFQM (European Foundation for Quality Management). Ens regim pel nostre propi codi ètic, els nostres valors corporatius i els nostres principis d’actuació. Procurem ser sensibles i escoltar les necessitats dels nostres grups d’interès: els nostres treballadors, els abonats i usuaris, les famílies, els proveïdors, les entitats col·laboradores. Rendim comptes cada any de la nostra activitat a través de diferents auditories, i avaluem la satisfacció, tant d’empleats com d’abonats. I atenent al principi de transparència informativa, fem pública tota la nostra activitat i els nostres resultats a través de la Memòria anual de gestió.

compromesos- societat-7
Compromesos amb la societat

És per això que anem més enllà de l’esport assumint la nostra responsabilitat social corporativament i transmetent-la a tots els racons de l’entitat. Dediquem una part dels nostres recursos (econòmics, materials o humans) a promoure l’esport allà on és més inaccessible i ajudem a col·lectius i persones amb risc d’exclusió. Procurem crear sinèrgies amb entitats socials per aconseguir un món més just, equitatiu i sostenible. Som sensibles davant l’exclusió social.

entorn-8
Ens impliquem amb el nostre entorn

Tenim una actitud oberta i ens impliquem en la vida associativa dels barris on estan els nostres Clubs. Participem activament de les Festes Majors, mantenim estrets vincles de relació amb les escoles i altres entitats de l’entorn, signem convenis de mecenatge per impulsar programes i projectes en benefici del barri… Perquè creiem en la implicació, en fer barri i en el teixit social.

som-barri-10
Som una entitat catalana i fem barri

Sí, som d’aquí. Vam néixer a Barcelona fa 40 anys. Ens agraden els nostres barris i els seus veïns, les seves famílies i les seves escoles. Ens agrada la nostra ciutat i el nostre país. Claror, com el seu propi nom indica, és una entitat catalana, i cent per cent compromesa amb la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra llengua.

entitat-verda-9
Fem camí cap a una entitat verda

Estem esdevenint una “entitat verda”. Som signants del “Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat” impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i hem desplegat un programa que contempla mesures d’eco-eficiència en el funcionament dels centres i d’altres accions com l’Oficina Verda, la recollida selectiva de deixalles o la compra responsable. Perquè també és la nostra responsabilitat tenir cura del medi ambient.