gaudeix de l’aigua als clubs claror
tenim activitats per totes les edats
Descobreix totes les possibilitats d’entrenament i gaudeix el màxim dels espais d’aigua dels Clubs Claror. És moment de nedar.
Ús lliure de les piscines

Vine a nedar quan vulguis a les piscines dels Clubs Claror. Tenim carrils reservats per a natació d’ús lliure.

activitats incloses a la quota

Tens activitats dirigides de totes les tipologies i per a totes les edats a l’aigua.

cursets de natació

Fa més de 25 anys que ensenyem a nedar des de nadons fins a persones grans

ENTRENADOR PERSONAL A L’AIGUA

Assoleix els teus objectius a l’aigua amb un EP Neda

Mima’t i relaxa’t

Recupera un espai per a tu als spa de les zones d’aigua dels clubs.

espais d’aigua privilegiats a barcelona

L’exercici aquàtic és una forma excepcional d’activitat física que ofereix innumerables beneficis per al cos i la ment. Ja sigui que vulguis mantenir-te actiu, augmentar la resistència o simplement gaudir d’un entrenament refrescant, les nostres piscines i els espais aquàtics dels Clubs Claror són l’opció perfecta per a tu. Descobreix la importància de l’exercici aquàtic i com pots millorar la teva salut i el teu benestar a través de l’activitat física a l’aigua. Als Clubs Claror podràs venir a nedar quan tu vulguis dins de l’horari complet d’obertura del club. Tenim carrils reservats per als nedadors i nedadores que volen practicar de forma autònoma i individual la natació.

 

A més dels beneficis físics, l’exercici aquàtic també té un impacte positiu en el benestar mental. L‘aigua té un efecte calmant i relaxant, ajudant a reduir l’estrès i promoure una sensació general de benestar. Moltes persones troben l’exercici a l’aigua una manera excel·lent de relaxar-se i desconnectar de les pressions de la vida diària.

ACTIVITATS AQUÀTIQUES INCLOSES EN LA TEVA QUOTA D’ABONAMENT

Tenim activitats a l’aigua per a totes les edats i gustos. Consulta tota l’oferta i refresca’t a les nostres piscines.

 

Aigua Fitness
Aiguagim
Aiguagim Familiar
Aigües Obertes by Claror
Aquabalance
Aquadance
Aquadynamic
Hiit aquàtic
Sènior FIT Cardio Aigua
Sènior FIT Equilibrium Aigua
Sènior FIT Força Aigua
Swimming Club Claror
horaris
Consulta totes les activitats de la quota que pots fer a l’aigua
descobreix una amplia oferta d’activitats i serveis a les piscines claror
2

Cursos de Natació per a Totes les Edats: Descobreix el Plaer de Nedar

Si estàs buscant una manera divertida i saludable de passar el temps a l’aigua, els nostres cursos són perfectes per a tu. Amb el nostre enfocament personalitzat i instructors qualificats, et guiarem en cada etapa del teu aprenentatge.

  • Cursos de Natació per a Nadons i Infants: Amb un enfocament en el joc i l’exploració aquàtica, els ajudem a desenvolupar una base sòlida en les habilitats aquàtiques.
  • Cursos de Natació per a Infants i Adolescents: Des de principiants fins a nadadors avançats, els nostres instructors els ajuden a millorar les seves tècniques de natació i a desenvolupar una confiança més gran a l’aigua.
  • Cursos de Natació per a Adults: Aquest curs és especialment dissenyat per a adults de totes les edats i nivells d’experiència. Ja sigui que vulguis aprendre a nedar des de zero o millorar les teves habilitats existents, el nostre programa de natació per a adults et proporciona les eines i la supervisió adequades.

EP Neda: Entrenadors Personals a l’Aigua

EP Neda és una modalitat d’entrenador personal innovadora que t’ofereix l’oportunitat de millorar el teu rendiment aquàtic. Ja siguis un nadador professional o un aficionat apassionat, els nostres entrenadors personals  t’ajudaran a aconseguir els teus objectius i superar els teus límits a l’aigua. Amb l’enfocament personalitzat i l’experiència del nostre equip, estem compromesos a proporcionar-te un entrenament excepcional per aconseguir l’èxit aquàtic que desitges.

 

Amb EP Neda, rebràs una atenció personalitzada i orientació constant durant tot el procés d’entrenament. Els nostres entrenadors personals estaran al teu costat per motivar-te, corregir la teva tècnica i proporcionar-te retroalimentació constructiva perquè puguis millorar constantment, sigui quin sigui el teu objectiu aquàtic.

Activitats d’estiu aquàtiques per a infants: Gaudiu de la diversió a l’aigua

A l’estiu, organitzem activitats especials perquè els infants puguin gaudir plenament de les piscines i l’activitat aquàtica. Les nostres activitats d’estiu són dissenyades per proporcionar als nens una experiència lúdica i refrescant a l’aigua. Amb la combinació de diversió i seguretat, els nens podran crear records inoblidables mentre gaudeixen de l’estiu a les nostres instal·lacions.

 

Descobreix les emocionants activitats aquàtiques que oferim per mantenir als nens actius, engrescats i frescos durant els mesos d’estiu, tant en els nostres esplais i campus, com en esdeveniments que celebrem al llarg de l’estiu.

spa claror
relaxa’t i desconnecta a les zones d’aigua

Als Clubs Claror, oferim zones de spa i hidromassatge perquè puguis gaudir d’una experiència relaxant i regeneradora després d’un entrenament intens o en qualsevol moment que necessitis una escapada del dia a dia. Les nostres zones de spa són l’oportunitat perfecta per cuidar del teu cos i la teva ment.

 

Descobreix els beneficis que el spa i l’hidromassatge poden aportar a la teva salut, benestar i equilibri.

CLAROR CAN CARALLEU
CLAROR CARTAGENA
CLAROR SARDENYA
L’ESPORTIU DE LLINARS