Prova el club

Prova un dia els Clubs Claror!
emplena el formulari per venir a conèixer els nostres clubs
Si vols provar un dia el club, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te els detalls i condicions del passi. El dia de prova només és vàlid per a persones que no hagin fet ús del club ni l’hagin provat anteriorment.
Per accedir al club hauràs d’abonar 10 €, que es descompten de la teva primera quota quan et donis d’alta. Claror es reserva el dret d’admissió (actualment al Claror Can Caralleu tenim llista d’espera per abonar-se al club, per la qual cosa no es pot venir a provar).

    Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades per poder gestionar i donar-li més informació al respecte sobre les condicions del passi de prova que oferim als nostres centres. Així mateix, li informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant-se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent clic aquí >