L’Esportiu de Llinars i Lovato Electric recapten més de 400€ per la Fundació Quiero Trabajo

La recaptació es va dur a terme durant la Setmana de la Dona celebrada el passat mes de març
setmana de la dona
Vanessa López, de la Fundación Quiero Trabajo, Sr. Martí Pujol, Alcalde de Llinars del Vallès, Marisol Fernández Martos, Regidora d’Igualtat i Famílies de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, María López, Responsable de Màrqueting i Comunicació de Lovato, David Rillo, Director General de Lovato i Olga Amado, Doctora de l’Esportiu de Llinars.
Gràcies a totes i tots els participants de les activitats i als qui vau fer un donatiu

En el marc de la Setmana de la Dona, celebrada el passat mes de març, L’Esportiu de Llinars i Lovato Electric han recaptat un total de 426€ per la Fundació Quiero Trabajo, que té com a missió empoderar persones, fonamentalment dones en risc d’exclusió social, per ajudar-les a aconseguir una feina que els faci sentir dignes, útils i independents econòmicament proporcionant suport, formació i assessoria d’imatge.

 

La campanya de recaptació de fons es va fer a través d’inscripcions solidàries a la Master d’Spinning i de Zumba, i amb la venda de marxandatge a la recepció del club al llarg de tota la setmana.

 

Gràcies a totes i tots els participants de les activitats i als qui vau fer un donatiu, així com al suport de l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.