Més que fitness

una potent oferta esportiva i una gestió responsable i compromesa

Diem que Claror és “més que fitness” perquè representa, d’una banda, la potent oferta esportiva pròpia d’un gran club, i de l’altra, un conjunt de valors que van més enllà del fitness, que ens fan únics i diferents

""

una potent oferta esportiva
Política de Qualitat

""

som responsables i compromesos
Principis d’Identitat

una potent oferta esportiva
Política de Qualitat

horaris_10
Amplis horaris i a un preu just

El teu Claror està obert pràcticament tot l’any i amb uns amplíssims horaris per a que puguis entrenar quan et vagi millor.
Som molt rigorosos amb els horaris i en l’acompliment de les activitats programades. No ens agrada fallar. I tot a un preu just.

experiencia_vida_2
Una experiència a la teva mida

Perquè no tots som iguals ni busquem el mateix, personalitzem el teu entrenament en funció d’allò que realment necessites.
T’entrevistem abans de començar per conèixer les teves necessitats, i t’acompanyem en la teva pràctica esportiva aplicant una metodologia pròpia i programes d’entrenament fets en funció de les teves característiques i dels teus objectius, sempre orientats a aconseguir els resultats desitjats.
Una experiència feta a la teva mida.

comunicacio_2
No se t’escaparà res

A Claror contínuament organitzem esdeveniments i programes especials o hi ha alguna activitat nova per provar.
Estaràs àmplia i puntualment informat de tot el que passa al teu club d’una forma fàcil i efectiva a través del teu mòbil i de la nostra web. També podràs aprofundir en el teu coneixement esportiu i estar al cas de les darreres tendències amb els articles i vídeos publicats a la nostra revista digital. No se t’escaparà res.

com a casa_3
Com a casa

Volem que, a més de ser una persona físicament activa, passis amb nosaltres una bona estona quan vinguis a entrenar. T’hi sentiràs a gust. En tot moment et procurarem un tracte proper, planer, afable, alegre i respectuós que et farà sentir-te….com a casa!

espais
Espais ben preparats i ben nets

A Claror anem adequant contínuament els espais per a que et siguin còmodes, confortables i per adaptar-los a les darreres tendències en l’activitat física. Uns espais que trobaràs sempre nets i unes piscines amb els tractaments i condicions sanitàries necessàries per a la millor pràctica esportiva. Hem adaptat els espais a les persones amb mobilitat reduïda i els hem dotat de wifi per a que estiguis sempre connectat.

equipaments_5
Un equipament de primera

Entrena amb un equipament i un material esportiu modern, punter i en constant renovació.
Estem a la última i fem un esforç per oferir-te material i màquines de les millors marques dotades de les darrers avenços tecnològics i digitals. A Claror som dels primers en incorporar les darreres innovacions del sector.

activitats_6
De tot i més

També trobaràs espais i activitats per aconseguir el teu moment de relaxació i descans, que també forma part de l’entrenament.
Entrena amb total confiança: totes les nostres activitats estan contrastades tècnica i mèdicament.

equip
Un gran equip per a tu

Ho notaràs. A Claror et sentiràs envoltat d’un ampli equip de persones: més de 600 professionals altament qualificats en diferents àmbits de l’activitat física, l’esport i la salut, i en formació permanent per oferir-te sempre el millor guiatge i acompanyament.
No et trobaràs sol, estem amb tu i per a tu.

salut_8
La teva salut, el primer

La teva salut és el que més ens importa. Tindràs a la teva disposició un equip mèdic propi que vetlla per a que el teu entrenament sigui el més apropiat per al teu estat de salut. Els fisioterapeutes i els especialistes en teràpies manuals t’ajudaran a complementar l’entrenament i a recuperar-te de les teves lesions i a prevenir-les. Els nostres dietistes t’assessoraran per acompanyar el teu entrenament amb una dieta adequada. La nostra vocació és cuidar-te.

escoles
Una escola de vida sana

Des de ben petits ens cal aprendre a tenir una vida activa i sana. A Claror tenim una vocació pedagògica i per això els més menuts omplen les nostres escoles d’iniciació esportiva i s’apunten als nostres esplais i campus. A més de bons hàbits i valors esportius, volem ensenyar-los a conèixer millor el seu cos, a exercitar-lo, a cuidar-lo.
I procurarem que l’aprenentatge continuï en l’etapa adulta, amb els consells dels nostres tècnics, amb cursets específics, xerrades i articles divulgatius. Una escola de vida sana!

som responsables i compromesos
Principis d’Identitat

sense-anim-lucre-1
Gestionem sense ànim de lucre

Els Clubs Claror estan gestionats per una Fundació sense ànim de lucre que reinverteix el 100% dels seus excedents en el projecte esportiu i social que duem a terme. Ningú es queda ni un cèntim dels romanents. Tot el que es genera, ho tornem a invertir en millorar constantment el servei que t’oferim: les instal·lacions, l’equipament, la formació del personal… La teva quota es destina a fer possible aquest magnífic projecte social. Si nosaltres hi guanyem, tu hi guanyes

missio-2
Tenim una missió ben clara

Vam néixer per a això: “La missió última de la Fundació Claror és contribuir, des de l’esport i la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida. La Fundació promou i presta serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu (Esport per a Tothom), èticament responsable i de compromís amb l’entorn”.

vocacio municipal-3
Amb vocació municipal

Som una entitat privada, i independent, amb vocació de servei públic i per això apostem per gestionar centres de caràcter municipal. Creiem en la col·laboració i la co-responsabilitat entre les entitats privades i les administracions públiques per a oferir un servei de la més alta qualitat. I tot, amb el compromís de transparència, de servei inclusiu i obert a tothom que exigeix el caràcter municipal dels centres.

club-de-tots-4
Un club de tots

De totes aquelles persones que desitgen assolir els seus objectius amb el nostre suport sigui quina sigui la seva edat, cultura, condició física o psíquica. Els Clubs Claror estan adaptats per a tothom, perquè tots som diferents. Uns clubs inclusius, orientats a les persones i no a les seves diferències.

tota-familia-5
Per a tota la família

Tenim activitats i serveis per a tots: per als nadons i per als avis, per als fills i per als pares. Per a tota la família. Mentre els fills aprenen en les nostres escoles esportives els pares gaudeixen del seu entrenament. Cadascú al seu aire, fent la seva…o fent activitats familiars, que també en tenim. Perquè tinguis l’edat que tinguis, trobaràs el que busques al nostre club. Un club que vol acompanyar-te tota la vida.

excellencia-6
L’excel·lència ens inspira

Volem millorar contínuament i per això la nostra gestió s’inspira en models d’excel·lència com el de l’ EFQM (European Foundation for Quality Management). Ens regim pel nostre propi codi ètic, els nostres valors corporatius i els nostres principis d’actuació. Procurem ser sensibles i escoltar les necessitats dels nostres grups d’interès: els nostres treballadors, els abonats i usuaris, les famílies, els proveïdors, les entitats col·laboradores. Rendim comptes cada any de la nostra activitat a través de diferents auditories, i avaluem la satisfacció, tant d’empleats com d’abonats. I atenent al principi de transparència informativa, fem pública tota la nostra activitat i els nostres resultats a través de la Memòria anual de gestió.

compromesos- societat-7
Compromesos amb la societat

És per això que anem més enllà de l’esport assumint la nostra responsabilitat social corporativament i transmetent-la a tots els racons de l’entitat. Dediquem una part dels nostres recursos (econòmics, materials o humans) a promoure l’esport allà on és més inaccessible i ajudem a col·lectius i persones amb risc d’exclusió. Procurem crear sinèrgies amb entitats socials per aconseguir un món més just, equitatiu i sostenible. Som sensibles davant l’exclusió social.

entorn-8
Ens impliquem amb el nostre entorn

Tenim una actitud oberta i ens impliquem en la vida associativa dels barris on estan els nostres Clubs. Participem activament de les Festes Majors, mantenim estrets vincles de relació amb les escoles i altres entitats de l’entorn, signem convenis de mecenatge per impulsar programes i projectes en benefici del barri… Perquè creiem en la implicació, en fer barri i en el teixit social.

som-barri-10
Som una entitat catalana i fem barri

Sí, som d’aquí. Vam néixer a Barcelona fa 40 anys. Ens agraden els nostres barris i els seus veïns, les seves famílies i les seves escoles. Ens agrada la nostra ciutat i el nostre país. Claror, com el seu propi nom indica, és una entitat catalana, i cent per cent compromesa amb la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra llengua.

entitat-verda-9
Fem camí cap a una entitat verda

Estem esdevenint una “entitat verda”. Som signants del “Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat” impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i hem desplegat un programa que contempla mesures d’eco-eficiència en el funcionament dels centres i d’altres accions com l’Oficina Verda, la recollida selectiva de deixalles o la compra responsable. Perquè també és la nostra responsabilitat tenir cura del medi ambient.