Els Màsters Claror triomfen de nou als Campionats de Catalunya

Nova victòria de dos dels nostres Màsters Claror de Natació, demostrant l'alt nivell i compromís dels nostres esportistes.
3

El passat 25 de febrer, es van celebrar els IV Campionats de Catalunya “Open” de Fons i Llarga Distància per a Màsters, que van ser l’escenari de la victòria de dos dels nostres Màsters Claror de Natació, demostrant l’alt nivell i compromís dels nostres esportistes de nou.

 

En la competició de Fons, celebrada en una piscina de 50 metres, Sylvain, en la categoria de més de 50 anys, i Juan María, en la de més de 70 anys, es van coronar campions de Catalunya en les proves de 1500 metres lliures, amb temps de 18:35:12 i 25:06:68 respectivament. A més, Sylvain també va competir en la prova de 800 metres lliures, on va continuar la seva ratxa de victòries registrant un impressionant temps de 09:44:84, assegurant una altra medalla d’or per a la seva col·lecció personal i per als Clubs Claror.

 

La jornada de triomfs no va acabar aquí, ja que tots dos atletes van participar en el IV Campionat de Catalunya “Open” de Llarga Distància Màsters, enfrontant-se a l’exigent prova de 3000 metres lliures. Sylvain, sempre dominant en la seva categoria, va marcar un temps de 35:20:81, mentre que Juan María, amb una gran determinació, va finalitzar la seva prova en 52:48:26. Aquests temps els van valer el títol de Campions de Catalunya en les seves respectives categories d’edat.

 

Aquests resultats no només reafirmen l’alt nivell dels nostres nedadors Màsters, sinó que també destaquen el compromís dels Clubs Claror amb la promoció de l’esport i la competició saludable a totes les edats. Celebrem i agraïm a Sylvain i Juan María per la seva dedicació, esforç i per portar el nom de Claror al més alt del podi.

 

Els Clubs Claror continuem compromesos amb el foment de l’esport i l’activitat física com a pilars per a la salut i el benestar de la comunitat.

 

Felicitem els nostres campions i a tots els que dia rere dia s’esforcen per superar els seus límits.

 

Felicitats, campions!