Èxit dels Masters Claror al Campionat d’Europa de Natació Màster a Belgrad

Els nedadors i nedadores dels Màsters Claror han demostrat el seu gran nivell competitiu i han aconseguit excel·lents resultats a les proves d’aigües obertes.
NOTIWEB_MASTER (59)

L’equip de natació Masters Claror ha tingut una destacada participació al Campionat d’Europa de Natació Màster celebrat a Belgrad, Sèrbia. Els nedadors i nedadores han demostrat el seu gran nivell competitiu i han aconseguit excel·lents resultats a les proves d’aigües obertes.

Sylvain, doble medallista de plata

El gran protagonista de l’equip ha estat en Sylvain Gleizes, que ha aconseguit dues medalles de plata a les proves de 1500 i 3000 metres en aigües obertes. Amb aquests resultats, en Sylvain s’ha proclamat subcampió d’Europa en ambdues distàncies, consolidant-se com un dels millors nedadors màster del continent.

Resultats destacats de l’equip femení

A la categoria femenina, la participació de les nedadores de Màsters Claror també ha estat notable. La Mireia Pacheco ha finalitzat a la setena posició als 1500 metres i a la sisena als 3000 metres, demostrant una gran consistència i fortalesa a les proves de fons.

Per la seva banda, la Sofia Contreras ha aconseguit una meritòria dotzena posició als 1500 metres i ha millorat la seva posició als 3000 metres, finalitzant a l’onzè lloc. Aquests resultats reflecteixen l’esforç i la dedicació de les nedadores, així com la qualitat de l’entrenament rebut.

Un campionat per recordar

L’actuació dels Masters Claror a Belgrad no només ha estat una mostra del seu talent i preparació, sinó també un motiu d’orgull per a tota la comunitat de Claror. Els èxits d’en Sylvain, la Mireia i la Sofia inspiren a futurs nedadors i nedadores.

 

Des de Claror, felicitem els nostres Màsters Claror pel seu extraordinari rendiment i els animem a continuar recollint èxits. Enhorabona, Màsters!