Aquest estiu millorem les recepcions dels Clubs Claror

Emmarcat en el projecte de millora de l'experiència Claror per a tots els usuaris que accediu a les nostres instal·lacions, comencem aquest mes de juliol les remodelacions de les recepcions
recepcions dels clubs claror

A partir del 17 de juliol comencem la remodelació de les recepcions dels Clubs Claror per tal de millorar els espais, accessos i l’experiència que viviu dins dels nostres clubs des que hi entreu.

 

Les recepcions són espais clau que configuren un punt neuràlgic i de trobada de totes les persones que feu ús dels Clubs Claror, per això, remodelem aquests espais per fer-los:

  • Més accessibles i còmodes
  • Punts de trobada i d’ajuda on millorem l’atenció als usuaris
  • Espai de millora de les circulacions dels diferents grups que fan ús dels clubs

 

Millorar l’experiència que teniu des que obriu la porta de les recepcions és un projecte clau per Claror, del que podreu començar a gaudir a partir de finals d’agost. Farem de les recepcions espais més diàfans, moderns i enfocats a oferir-vos la millor atenció a totes les persones que formeu part dels Clubs Claror.

 

Les afectacions a les entrades de les recepcions faran que de forma provisional ubiquem l’accés al club en altres punts, que ens facilitin dur a terme les adequacions el més ràpid possible. Mentrestant, podeu consultar a continuació com quedarien provisionalment els accessos als clubs i les dates d’afectacions.

 

Dates d’inici i accessos provisionals de les recepcions dels Clubs claror

Claror Can Caralleu

del 24/07 al 27/08

Claror CARTAGENA

del 24/07 al 27/08

Claror MARÍTIM

del 17/07 al 27/08

Claror SARDENYA

del 17/07 al 27/08

L’ESPORTIU DE LLINARS

del 17/07 al 27/08

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.