Treballa amb nosaltres

Un equip humà de prop de 600 treballadors i treballadores al vostre servei

El Grup Claror el formem prop de 600 treballadors i treballadores entre els 10 clubs esportius que gestionem més les àrees centrals. L’equip professional de Claror és qui dona compliment a la missió de l’entitat: Contribuir des de l’esport, la salut i el lleure a millorar a qualitat de vida de les persones, al llarg de la seva vida.

 

Promovem i prestem serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu (esport per a tothom), èticament responsable i de compromís amb l’entorn.

 

Som persones al servei de persones i és per això que promovem mesures per aconseguir el benestar de l’equip amb el repte d’esdevenir un “bon lloc” per treballar-hi.

596
Treballadors/es
10
centres esportius
+32.000
abonats/des
professionals
del grup claror
El Grup Claror, amb seu a Barcelona, gestiona 10 clubs esportius i de fitness de Catalunya mitjançant la concessió o prestació de serveis. En els nostres clubs hi treballen persones de tots els perfils en les diferents àrees com.
FITNESS I ENTRENAMENT PERSONAL
ACTIVITATS DIRIGIDES I AQUÀTIQUES
FACILITA L’ESTADA
ATENCIÓ AL CLIENT
ADMINISTRACIÓ
PROFESSIONALS DE LA SALUT
vols treballar amb nosaltres?

Emplena el formulari i adjunta’ns el teu CV. Si tenim una vacant pel teu perfil contactarem amb tu.

    Adjunta el teu CV

    Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades personals així com les dades que pugui contenir el CV facilitat voluntàriament per a gestionar la seva candidatura d’acord amb els nostres processos de selecció. Així mateix, li informem que pot exercir els seus dret d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant-se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent clic aquí >