gaudeix dels espais del claror SARDENYA

El Claror Sardenya – CEM Claror som un club esportiu situat a pocs metres de la Sagrada Família a Barcelona.

 

Situat entre els barris de Gràcia i l’Eixample de Barcelona, podràs gaudir del Claror Sardenya, un club de fitness amb serveis esportius per a tota la família.

 

Al Claror Sardenya comptem amb una àmplia sala de fitness totalment renovada, espai d’entrenament funcional, sales d’activitats dirigides, una piscina de 25 metres i una d’activitats infantils, 4 pistes exteriors i un pavelló poliesportiu, a més de molts altres serveis de fitness, salut i lleure per a totes les edats.

 

Tant si vols fer esport per activar-te, tonificar-te, guanyar força, aprimar-te, recuperar-te físicament d’una dolència o simplement si el que vols és divertir-te, busquis el que busquis, a Claror hi trobaràs la teva activitat.

Pavelló Poliesportiu
4 pistes exteriors
Sala Spinning d’última generació
1 piscina de 25 m i 1 d’activitats infantils
4 sales d’activitats dirigides
Zona Spa
Espai de salut i benestar
Sala de Fitness

VIU LA NOVA EXPERIÈNCIA D’ENTRENAMENT DEL CLAROR SARDENYA

Renovem la sala de Fitness del Claror Sardenya per oferir-te una experiència d’entrenament més completa, eficient i divertida. Seguint les últimes tendències del mercat del fitness i les peticions dels usuaris que feu ús de la instal·lació, adeqüem els espais perquè pugueu entrenar la força sigui quina sigui la vostra edat o condició física. Els últims estudis científics demostren que la força és la qualitat física bàsica més important a treballar en qualsevol etapa de la vida.

Amb una ferma aposta per la força electrònica, el treball de força amb politges i el treball amb pesos lliures i màquines de palanca, volem crear diferents ambients de treball perquè tothom gaudeixi del seu espai dins de la sala.

Entrena amb tot l’equipament necessari per treballar cada grup muscular. Així mateix, ampliem la zona de pes lliure, seguint la tendència actual, i dotem de material d’alta qualitat tots els espais perquè puguis dur a terme qualsevol exercici.