Gaudeix d’una nova manera d’entrenar amb les millores de les sales de fitness

Vine a les sales de fitness del Claror Marítim, Claror Cartagena i Claror Sardenya i gaudeix de les noves zones d'entrenament
sales de fitness

T’oferim una experiència millorada seguint les últimes tendències del sector del Fitness

Ja podeu gaudir de les noves zones d’entrenament de les sales de fitness del Claror Marítim, Claror Cartagena i Claror Sardenya. Reestrenem les sales amb una nova estructura que potencia les zones de pes lliure, d’entrenament de força i d’entrenament funcional.

Les noves sales donen resposta a les tendències més actuals i amb més demanda del fitness, com l’entrenament funcional amb el pes del mateix cos.

Sala de Fitness del Claror Sardenya

Al Claror Sardenya trobaràs una nova zona de pes lliure ampliada amb més metres i material. Podràs exercitar el tronc inferior amb més màquines Technogym de palanca com:

  • 1 màquina de Hip Trust
  • 1 nou Hack Squat

A més a més, hem habilitat 2 Half Rack perquè puguis entrenar tots els grups musculars. 

També podràs gaudir d’una nova zona d’estiraments amb gespa per baixar les pulsacions i tornar a la calma després de l’entrenament.

Així mateix, trobaràs la zona d’entrenament funcional i Teambeats ubicada en un espai més idoni per a potenciar l’activitat d’entrenament en grups reduïts.

Sala de Fitness del Claror Cartagena

Al Claror Cartagena podras gaudir d’una zona funcional ampliada per dur a terme els teus entrenaments així com un espai de pes lliure renovat que compta amb:

  • 1 nou Half Rack
  • 2 plataformes de treball de pesos lliures i carregades
  • 1 Hip Trust

Totes elles, màquines d’última generació de Matrix.

Sala de Fitness del Claror Marítim

Vine a entrenar al Claror Marítim i viu una nova experiència d’entrenament gràcies a les millores i reestructuració de tots els espais d’entrenament.

Aprofita les noves màquines de Matrix que trobaràs a l’espai d’entrenament de pes lliure totalment renovat:

  • 2 Half Rack
  • 1 Hip Trust
  • 2 plataformes de treball de pesos lliures i carregades

També podràs utilitzar les màquines de eGym de forma individual, per treballar els grups musculars de forma independent.

Vine a les nostres sales de fitness i posa en pràctica les teves rutines d’entrenament als Clubs Claror! Comparteix tota la teva activitat a través de les nostres xarxes 😉