La Fundació Claror incorpora Tatiana Vilaseca com a nova membre del Patronat

El Patronat de la Fundació Claror ha incorporat aquest mes de juny un nou membre, la Tatiana Vilaseca
TATIANA VILASECA

El Patronat de la Fundació Claror ha incorporat aquest mes de juny un nou membre, la Tatiana Vilaseca, que ocupa un dels tres llocs del Patronat reservats a patrons externs que són cooptats per la mateixa entitat.

 

La Tatiana Vilaseca és una professional amb àmplia trajectòria en comunicació i gestió d’esdeveniments, i des de fa uns anys, treballa en el Tercer Sector i en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa.

 

Vinculada professionalment a l’Obra Social Sant Joan de Déu, és responsable d’aliances corporatives, amb el repte de crear vincles amb empreses i/o altres institucions que generin un impacte real per la millora social i que permetin millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables que atenen a Sant Joan de Déu.

 

La relació amb Claror ve de lluny, ja que fa anys coneix l’entitat i és usuària habitual de Claror Can Caralleu.“Des de fa molts anys estic vinculada a Claror com abonada, i ara estic molt contenta de poder-me sumar a la gran família Claror de forma més activa, aportant la meva experiència i coneixement en el treball en aliances, el tercer sector i contribuir a través de la Fundació a fer un món millor”, ens diu la Tatiana.
Estem segurs que amb els seus coneixements i trajectòria, la Tatiana Vilaseca farà una gran aportació a Claror des del Patronat de la Fundació.

 

Benvinguda!

 

L’actual composició del Patronat queda de la següent manera:

càrrec
persona
estament
PresidentaAnna Rifà i RosExtern
Vice-presidentXavier LuriAFA Escola Sagrada Família
SecretàriaLaia SimónClaustre Escola Sagrada Família
VicesecretariLuís SubiránTreballadors
VocalEstrella GarciaSocis Abonats
VocalSònia GilClaustre Escola Sagrada Família
VocalJoan Carles MartínSocis Abonats
VocalSilvia Reyes EscorihuelaExtern
VocalIgnasi SuchAFA Escola Sagrada Família
VocalTatiana VilasecaExtern

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.