Xabi Pérez, responsable de Tennis i Pàdel de Claror Can Caralleu, guanya el Primer Campionat de Catalunya de Pickleball

Xabi es va imposar tant en els dobles com en els partits individuals
NOTIWEB_MASTER (46)

El Xabi Pérez, responsable de tennis i pàdel a Claror Can Caralleu, ha aconseguit un èxit destacat en el món del pickleball en proclamar-se campió del primer Campionat de Catalunya.

 

El campionat, celebrat el passat cap de setmana, va reunir els millors jugadors de pickleball de tot Catalunya, oferint un alt nivell de competició. Xabi Pérez va destacar des del primer partit, demostrant una tècnica impecable i una estratègia sòlida que el van portar a superar cada un dels seus rivals. En la final, Xabi va enfrontar-se a un contrincant de gran calibre, però la seva determinació i experiència van ser claus per assegurar-se el títol.

 

Xavi Pérez es va imposar no només en la categoria individual sinó també en dobles formant parella amb Peten Álvarez. En individuals va guanyar la final a Raúl Jiménez per 21-9. En dobles, Pérez-Álvarez es van imposar a Raúl Jiménez i Joan Sureda per 21-7.

 

La seva passió pel tennis, el pàdel i el pickleball, així com el seu compromís amb la formació de nous talents, han fet que el Claror Can Caralleu sigui un referent en aquestes disciplines esportives.

 

Des de Claror, volem felicitar al Xabi per aquest merescut triomf en el pickleball català!