Més de 50 professionals de Claror participen al programa d’entrenament comercial

Amb aquest entrenament comencem un procés de transformació per millorar la nostra atenció als abonats/des
NOTIWEB (13)

Elevem l’experiència comercial del Grup Claror gràcies a l’innovador programa d’entrenament comercial amb el qual s’han format més de 50 professionals dels equips comercials i directius dels Clubs Claror. Amb aquest entrenament comencem un procés de transformació per millorar la nostra atenció als abonats/des.

 

A través de les ponències i exercicis plantejats pels ponents interns i externs de primer nivell, s’han tractat al llarg de 4 sessions diferents temàtiques com:

  • La qualitat del producte intern
  • Projectes fundacionals
  • Noves oportunitats i transformació digital
  • Programació neurolingüística aplicada a l’experiència

 

Entre els ponents destaquen noms com Manel Reyes, Soci director MRC International People Training, expert el lideratge i vendes i autor del llibre: Les 4 lleis de les oportunitats; Fede Martrat, CEO ActitudPro Consultants, expert en excel·lència comercial i autor del llibre: Menos likes y más leadstransformación digital en ventas y Oscar Peón, Soci-director de OptimTRAINING i OptimRETAIL, Expert en neuroexperiencia i PNL aplicada al ‘customer service‘.

 

Les 16 hores d’entrenament comercial han servit per alinear els equips comercials del grup Claror i animar-los a explorar noves metodologies de treball en l’atenció a l’usuari. A més, hem comptat amb José Adserías, director general i fundador de Planeta Impro, creador de l’espectacle Impro Show i també de l’escola Impro Training Centre. El seu equip d’actors de teatre d’improvització van participar també a l’entrenament per ensenyar a millorar la resposta al client i oferir una experiència excepcional a les recepcions dels clubs.

 

Un nou inici

Motivació, alegria, diferenciació, dinamisme, equip, nou començament, tracte personalitzat i positivisme, amb aquestes paraules definien alguns dels professionals que han participat en l’entrenament la nova etapa que s’obre camí el mes d’octubre als Clubs Claror.

 

Gràcies a tots els participants!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.