Vine a provar la nova experiència d’Spinning amb les bicicletes Life Fitness del Claror Sardenya

Gaudeix d’una experiència d’entrenament més dinàmica i motivadora gràcies a les innovadores funcionalitats del sistema ICG Connect
NOTIWEB_MASTER (44)

A partir del dilluns 17 de juny, al Claror Sardenya podràs gaudir d’una nova experiència d’spinning. Amb les recentment renovades bicicletes Life Fitness de la sala d’spinning del Claror Sardenya, podreu gaudir d’una experiència d’entrenament més dinàmica i motivadora, gràcies a les innovadores funcionalitats del sistema ICG Connect.

 

Les bicicletes Life Fitness estan dissenyades per revolucionar l’entrenament indoor amb el sistema ICG Connect, que ofereix una sèrie de característiques avançades que milloraran notablement les sessions de spinning.

Entre les principals funcionalitats s’inclouen:

  • Connectivitat i Competitivitat: El sistema ICG Connect permet connectar múltiples bicicletes per fomentar la competitivitat entre els usuaris, transformant les sessions en una experiència interactiva i social.
  • Entrenament Personalitzat: Gràcies a la tecnologia avançada, els ciclistes poden adaptar els seus entrenaments als seus objectius personals i monitoritzar el seu rendiment en temps real.
  • Visualització de Dades: Les bicicletes estan equipades amb pantalles que mostren dades essencials com la freqüència cardíaca, la potència i la cadència, oferint una visió integral del rendiment.
  • Motivació Grupal: El sistema facilita la creació de reptes i competicions en grup, augmentant la motivació i el compromís durant les sessions.
  • Experiències Immersives: Amb gràfics i animacions envoltants, els entrenaments es converteixen en una experiència visual atractiva que motiva els ciclistes a superar els seus límits.

La posada en marxa d’aquest nou sistema d’entrenament serà el dilluns 17 de juny, i tots els abonats i abonades esteu convidats a participar en les primeres sessions per experimentar de primera mà tots els avantatges del nou sistema ICG Connect.

 

No perdis l’oportunitat de ser part d’aquesta innovadora experiència d’entrenament. T’esperem a Claror Sardenya per pedalar cap a nous horitzons!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.