Màsterclass Especial de Body Pump amb BEN MAIN a Claror Can Caralleu

Si t'agrada el fitness gaudeix d'una experiència inoblidable dilluns 9 d'octubre a les 20:15h
NOTIWEB (1)

El proper dilluns 9 d’octubre, al Claror Can Caralleu podreu gaudir d’una Màsterclass especial de Body Pump amb un dels millors “Presenters” de Les Mills a nivell mundial: BEN MAIN.

 

Aquesta classe excepcional tindrà lloc a la sessió de Body Pump de les 20.15 hores. L’expectació és alta, i aquesta Màsterclass segur que serà una experiència inoblidable per als amants del fitness, no oblideu reservar la vostra plaça a través del l‘APP de reserva d’activitats.

 

Podràs fer la reserva de la teva plaça a partir del divendres 6 d’octubre a les 20:15. 

 

Les places són limitades i exclusives per als abonats i abonades de Claror Can Caralleu i els membres d’altres clubs Claror amb quotes d’accés a tots els clubs podran assistir a aquesta classe exclusiva.

 

No deixis passar aquesta oportunitat única de compartir una sessió d’entrenament amb un dels millors especialistes en la disciplina del Body Pump al món, i el millor de tot, de forma totalment gratuïta.

 

Estem segurs que aquesta Màsterclass amb BEN MAIN serà una experiència inoblidable i esperem veure-us a tots allà per gaudir d’aquesta oportunitat excepcional de fitness.