Arriba Gameday d’eGym als Clubs Claror

No us perdeu l'oportunitat de ser part d'aquest emocionant esdeveniment a Claror Marítim, Claror Cartagena, Claror Sardenya i L'Esportiu de Llinars
ODS CLAROR

Els clubs Claror Marítim, Claror Cartagena, Claror Sardenya i L’Esportiu de Llinars s’uneixen a l’emoció del Gameday d’eGym, que promet diversió i reptes per a tots els amants del fitness.

 

El Gameday d’eGym és una oportunitat única per gaudir de competicions amigables i activitats especials als gimnasos Claror participants. Amb GameDay podreu provar les vostres habilitats, desafiant-vos a vosaltres mateixos o bé competir en un ambient divertit i motivador. És l’oportunitat perfecta per posar a prova els vostres límits i superar les vostres marques personals!

DIVERSIÓ I COMPETICIÓ Amb GAMEDAY D’EGYM

Entre les activitats que es duen a terme amb el Gameday d’eGym es troben reptes de força, resistència i velocitat. Els participants podreu mesurar els resultats i comparar-los amb altres usuaris, la qual cosa afegeix un toc competitiu i emocionant al vostre entrenament.

 

Els instructors i entrenadors de Claror estaran presents per oferir-vos suport, consells i guiar-vos, assegurant una experiència segura i efectiva. Amb Gameday d’eGym teniu una oportunitat per aprendre i perfeccionar la vostra tècnica, mentre us divertiu i us desafieu a vosaltres mateixos.

 

No us perdeu l’oportunitat de ser part de la competició a Claror Marítim, Claror Cartagena, Claror Sardenya i L’Esportiu de Llinars! Marqueu el 8 de gener al vostre calendari i prepareu-vos per viure tota la força del Fitness. Fes que cada dia sigui GameDay 😉

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.