Els tècnics i tècniques dels Clubs Claror es capaciten en Pilates Reformer per oferir-te sessions excepcionals

Descobreix la diferència de comptar amb tècnics altament capacitats en Pilates Reformer als Clubs Claror!
12

Des dels Clubs Claror, compartim l’èxit de la recent formació en Pilates Reformer, una iniciativa dissenyada per dotar els nostres tècnics de les habilitats necessàries per oferir sessions de Pilates Reformer d’alta qualitat. Amb un enfocament integral en el desenvolupament físic i mental, aquesta formació ha estat clau per equipar els nostres professionals amb les eines essencials.

14 tècnics/ques nous formats en Pilates REFORMER

El 2023, durant tres caps de setmana separats estratègicament, 14 tècnics es van submergir en la formació de Pilates Reformer. Des dels principis fonamentals fins als exercicis específics, avaluació postural i funcional, fins a treballar amb la torre i torre avançada. La formació va repassar tots els aspectes essencials per assegurar un aprenentatge complet i pràctic.

Resultats Tangibles: Preparant el Nostre Equip per a l’Èxit

L’objectiu principal de la formació va ser proporcionar als nostres tècnics els coneixements necessaris per guiar-vos cap a un creixement tant físic com mental. Cada tècnic participant va tenir l’oportunitat d’assimilar i practicar el que havien après a cada sessió, contribuint així a una experiència d’aprenentatge enriquidora i efectiva.

El nostre equip intern dedicat i altament qualificat va liderar cada sessió. Experiència i coneixements compartits van garantir que els nostres tècnics adquirissin una comprensió profunda de Pilates Reformer, consolidant el seu paper com a experts en el camp.

Compromís amb l’excel·lència

En resum, la formació en Pilates Reformer pels nostres tècnics als Clubs Claror és un testimoni del nostre compromís continu amb l’excel·lència i el servei excepcional. Aquest coneixement recentment adquirit es tradueix en sessions més enriquidores i beneficis per vosaltres, els nostres abonats/des i usuaris dels clubs.

Descobreix la diferència de comptar amb tècnics altament capacitats en Pilates Reformer als Clubs Claror!